LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2019 15:08

Εξιτήριο για το πρώτο μωρό που γεννήθηκε με μεταφορά της μητρικής ατράκτου

Τι λέει η μητέρα που έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι με την πρωτοποριακή μέθοδο των Ελλήνων επιστημόνων η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο.

Institute of Life - μωρό - Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου

Το πρώτο μωρό παγκοσμίως που γεννήθηκε με την πρωτοποριακή μέθοδο Μεταφοράς Μητρικής Ατράκτου για θεραπεία Υπογονιμότητας πήρε εξιτήριο από το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ στην Αθήνα, χαρίζοντας ελπίδα και συγκίνηση στους γονείς και στο επιστημονικό προσωπικό της Institute of Life και της Embryotools.

Το αγοράκι βάρους 2.960 kg, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 2019, από Ελληνίδα 32 ετών με ιστορικό πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης και πτωχής ποιότητας ωαρίων.

«Για μένα η γέννηση αυτού του παιδιού είναι ένα θαύμα. Μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής, και πολλές δυσκολίες σήμερα κρατάω αγκαλιά το παιδί μου. Το δικό μου παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, όλη την επιστημονική και ιατρική ομάδα της Institute of Life και της Embryotools που κατάφερε το σχεδόν ακατόρθωτο και μου χάρισαν αυτό το παιδί. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να γίνουν μητέρες να πιστέψουν ότι υπάρχει ελπίδα. Αρκεί να έχουν συμπαραστάτες τους σε αυτόν τον αγώνα Επιστήμονες που έχουν τη γνώση, την εξειδίκευση και την επιμονή να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει παιδί με δικό της γενετικό υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Institute of Life - μωρό - Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου

ΕΝΟΤΗΤΕΣ μαιευτήριο
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο