LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2019 10:38

“Κανένας δεν έχει μαντέψει το τέλος του Game of Thrones”

Ο Κόστερ-Βαλντάου εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» και συζήτησε με τον παρουσιαστή για το τέλος δημοφιλούς σειράς.

Game of Thrones 8

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά θα έχει τέλειο τέλος, αλλά δεν έχει δει κανέναν να το προβλέπει εντελώς σωστά.

Ο Κόστερ-Βαλντάου εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» και φυσικά συζήτησε με τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ για το τέλος δημοφιλούς σειράς.

«Ποτέ δεν έχω διαβάσει δημοσίευμα, στο οποίο να έχει γραφτεί το τέλος», δήλωσε. «Όταν εγώ το διάβασα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνος» πρόσθεσε. «Έγραψα στους Νταν και Ντέιβιντ, τους δύο δημιουργούς και τόνισα "πραγματικά δεν ξέρω πώς το κάνατε, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο τρόπο κλεισίματος της σειράς"» πρόσθεσε.

Αν και ο Δανός ηθοποιός έχει ορκιστεί να τηρήσει άκρα μυστικότητα για το πολυαναμενόμενο τέλος, ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες από τις αντιδράσεις του σε κάποιες εικασίες. Ωστόσο, καθώς ο παρουσιαστής διατύπωνε μερικές από τις θεωρίες, ο Κόστερ- Βαλντάου διατηρούσε ουδέτερη έκφραση στο πρόσωπο, που κάποιες φορές προκαλούσε σύγχυση.

Στην πρώτη θεωρία, ότι ο Τζέιμι θα σκοτώσει την αδελφή του Σέρσεϊ, ο Κόστερ Βαλντάου απάντησε: «Αυτή είναι μια θεωρία», προσθέτοντας: «Είναι όμως λογικό να το σκεφτεί κάποιος».

Μια άλλη θεωρία που αναφέρθηκε είναι ότι η Άρια Σταρκ θα σκοτώσει τη Σέρσεϊ χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του Τζέιμι. Ο Κόστερ-Βαλντάου αντέδρασε χαμογελώντας και λέγοντας: «Αυτό θα ήταν ωραίο, έτσι δεν θα ήταν;»


Όταν ο Κίμελ προέβλεψε ότι ο Τζον Σνόου θα γίνει ο βασιλιάς νύχτας, ο Δανός ηθοποιός ρώτησε απλά «Τι»;

Ο Κόστερ - Βαλντάου ανέφερε στη συνέχεια μια θεωρία που πίστευε ότι θα γινόταν πραγματικότητα, αλλά κατέληξε να είναι ένα αστείο για την ομάδα ποδοσφαίρου, Leeds United και τον προπονητή της, Μαρσέλο Μπιέλσα. «Όλοι πιστεύουν ότι ο Τζον Σνόου είναι ο εκλεκτός, αλλά υπάρχει και αυτό το πράγμα για αυτόν που ονομάζεται Μπιέλσα» είπε.

«Ξέρει από Βορρά, στην Αγγλία όπου εργάζεται και έρχεται ξαφνικά για να μεταμορφώσει με έναν μαγικό τρόπο τον κόσμο προς το καλύτερο. Όταν όλα είναι χαμένα, μεταμορφώνει τον Βορρά σε έναν πανέμορφο παράδεισο» είπε ο Δανός ηθοποιός, ο οποίος κάλεσε το κοινό της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ να φωνάξει: «Εμπιστευόμαστε τον Μπιέλσα».

Το κοινό άρχισε να φωνάζει: «Εμπιστευόμαστε τον Μπιέλσα» και ο Τζίμι Κίμελ τον διέκοψε: «Για τον Βελζεβούλ μιλάς;» . Ο Κόστερ – Βαλντάου απάντησε: «Όχι είναι ο Μπιέλσα, ο προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ. Κάθε οπαδός της Λιντς ξέρει ποιος είναι και θα το εκτιμήσει αυτό» ανέφερε ο ηθοποιός για τον Αργεντινό τεχνικό.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Game of Thrones
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο