LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2019 08:56

Σπυράκη: Η ΝΔ θα επουλώσει τις πληγές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Τι λέει για την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών, πως σχολιάζει την Προοδευτική Συμμαχία αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Μαρία Σπυράκη - ΝΔ

«Ευτυχώς για την Ελλάδα έρχεται η αλλαγή σελίδας» δηλώνει στο ΑΠΕ ΜΠΕ η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας επίσης ότι «πληρώσαμε ακριβά τη συνύπαρξη της λαϊκίστικης Ακροδεξιάς με τον ανερμάτιστο λόγο και το ανύπαρκτο σχέδιο της πρώτη φορά Αριστεράς».

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη «η προσφυγή στις εθνικές κάλπες είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχει τη δυνατότητα η πατρίδα μας να ανασάνει», ενώ για την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών σημειώνει ότι «χρειάζεται συνεννόηση, συγκλίσεις και κυρίως συμφωνία στο αυτονόητο».

Κληθείσα να σχολιάσει την Προοδευτική Συμμαχία η Μαρία Σπυράκη μιλά για «απομεινάρια μιας εικοσαετίας, εγγύηση για την επόμενη χρεοκοπία», ενώ αναφερόμενη στο ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «ανήκει στην ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία» και πως «στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ΕΛΚ συνεργάζεται με τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες σε μια σειρά νομοθετήματα που δείχνουν ότι οι δυνάμεις του ευρωπαϊκού Κέντρου μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis η κυρία Σπυράκη εκτιμά ότι «εξελίσσεται σε επιχείρηση εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων» «για ορισμένους εκ των οποίων δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις».

Τέλος, ερωτηθείσα εάν «θα αποτελέσει προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης η υπόθεση Novartis» η κυρία Σπυράκη απαντά: «Είναι προτιμότερο η κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από τις κάλπες να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το λαϊκίστικο συνονθύλευμα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρούμπιο: Παραγωγικές οι συζητήσεις στη Φλόριντα - Μένει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει23:59Ρέθυμνο: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στην Καλλιθέα (εικόνες)23:47Στις Βρυξέλλες αύριο ο Νίκος Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ23:34Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Θεαματικό ντέρμπι για... γερά νεύρα και επικράτηση της Ένωσης23:20Λακωνία: Εξερράγη φιάλη υγραερίου σε καφετέρια στη Νεάπολη (βίντεο)23:06Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ δύο ανδρών και μιας γυναίκας (εικόνες)22:52Σκληρές διαπραγματεύσεις στη Φλόριντα για το Ουκρανικό - Συμφωνία στα τελικά σημεία του σχεδίου θέλουν οι ΗΠΑ22:38Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο στη Γαστούνη - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες (εικόνες)22:24Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας οι αγρότες – Απαιτούν την απελευθέρωση των συναδέλφων τους 22:10ΠΑΟΚ: Τεράστιο "διπλό" με ανατροπή και 10 παίκτες21:56Κινητοποιήσεις αγροτών – Λάρισα: Στα δύο "κόπηκε" η Ελλάδα21:42"Δύο στα δύο" και κορυφή για την Εθνική21:28Έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο: Μήνυμα στήριξης από τον πατέρα του Ραφαήλ στον 39χρονο21:14F1: Παράταση στην αγωνία, μετά το θρίαμβο του Φερστάπεν στο Κατάρ21:10Ο αντιπρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτών Λάρισας στον ΑΝΤ1 - Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε21:00Επιστροφή Ενοικίου: Viral το βίντεο του Νίκου Ρογκάκου στο Tik Tok του ant1news20:46Τραγωδία στην Αρτέμιδα: Είχε προκαλέσει και άλλο τροχαίο ο 29χρονος20:32ANT1 Sports: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 20:18Λάρισα - Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο νοσοκομείο δύο άτομα έπειτα από επεισόδια με την αστυνομία (βίντεο)20:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο