LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 12 Απριλίου 2019 19:39

Κανάλι απειλεί με μήνυση τον Ποροσένκο γιατί εισέβαλε σε στούντιο… απρόσκλητος

Τι δήλωσε για το περιστατικό διοικητικό στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού.    

Πέτρο Ποροσένκο

Ένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ουκρανία απειλεί να μηνύσει τον απερχόμενο πρόεδρο της χώρας Πέτρο Ποροσένκο επειδή παρενέβη απρόσκλητος σε ένα τοκ-σόου το βράδυ της Πέμπτης, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

"Εισβάλατε αδιάντροπα (σ.σ. στο στούντιο) ενώ βιντεοσκοπούσαμε, σε μια ιδιωτική εταιρεία, χωρίς πρόσκληση, χρησιμοποιώντας τη θέση σας ως αρχηγός του κράτους" ανέφερε ο Αλεξάντρ Τκατσένκο, υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του καναλιού 1+1, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση.

Ο αντίπαλος του Ποροσένκο σε αυτές τις εκλογές, ο ηθοποιός Βολοντιμίρ Ζελένσκι, πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές σίριαλ "Υπηρέτης του λαού" που προβάλλεται από το κανάλι 1+1. Ο Ζελένσκι, που δεν έχει καμία πολιτική εμπειρία –εκτός από τον ρόλο του στο σίριαλ, καθώς υποδύεται έναν πρόεδρο– αυτοπροβάλλεται ως μια εναλλακτική λύση σε ένα κατεστημένο διαβρωμένο από τη διαφθορά.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου και οι δημοσκοπήσεις δίνουν σημαντικό προβάδισμα στον Ζελένσκι.

Στην ανακοίνωσή του ο Τκατσένκο ανέφερε ότι ο Ποροσένκο δήλωσε ότι πήγε στο στούντιο για να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στο τοκ-σόου "Δικαίωμα στην εξουσία". Εμφανίστηκε τελικά πίσω από ένα μικρόφωνο. Το κανάλι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζελένσκι, ο οποίος δήλωσε ότι βρισκόταν στο Παρίσι για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, εξηγώντας ότι ο Ποροσένκο το γνώριζε αφού και αυτός επρόκειτο να γίνει δεκτός σήμερα στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Για την εισβολή στο στούντιο "σας αξίζει να σας μηνύσουμε", πρόσθεσε ο Τκατσένκο, προειδοποιώντας τον Ποροσένκο ότι το κανάλι θα κινηθεί δικαστικά την Δευτέρα.

Στο σίριαλ "Υπηρέτης του λαού" ο Ζελένσκι παίζει έναν καθηγητή ιστορίας ο οποίος καταφέρνει να εκλεγεί πρόεδρος, προς έκπληξη όλων. Στην πραγματικότητα, ο Ζελένσκι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία με ένα σύντομο βίντεο που προβλήθηκε από το κανάλι 1+1 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ακριβώς πριν από τα μεσάνυχτα, την ώρα που οι θεατές περίμεναν να δουν στις οθόνες τους το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ποροσένκο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο ΚασσελάκηΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε γνωστή την διάρρηξη στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54Αρχιεπισκοπή Αμερικής για Μονή της Χώρας: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις10:41ΕΛΑΣ: Viral το μήνυμα για τους... “αγκωνόμυαλους” που σώζει ζωές! (βίντεο)10:27Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και χάνει το Προολυμπιακό09:46Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη09:32Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ09:19Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά09:05Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο με κατσαβίδι08:52Viral ο νεαρός που τον έριξε ο πυροσβεστήρας στη θάλασσα (βίντεο)08:38Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά (εικόνες)08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Η Φιορεντίνα έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο