LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2019 15:13

Δύο νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Τα ονόματα τους ανακοινώθηκαν από την Πειραιώς, η οποία παράλληλα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Λάμπρου.

Νέα Δημοκρατία - Σημαίες - Γραφεία

Ακόμη δύο υποψηφίους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Γιώργο Αμυρά - ο οποίος παραιτήθηκε το πρωί απο την βουλευτική του έδρα, επιστρέφοντας την στο Ποτάμι -  και την οδοντίατρο και πρώην Εθνική Συντονίστρια για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, κ. Τέτα Διαμαντοπούλου.

Παράλληλα, η ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Λάμπρου για την Ευρωβουλή. Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως « το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει την πραγματική του ταυτότητα» προσθέτοντας πως «μετά την κλοπή της κ. Λοΐζου, μετά την διαπλοκή του κ. Κόκκαλη, μετά το βόλεμα των "πρόθυμων" της Κυβέρνησης-κουρελού, ήρθε η υποψηφιότητα του κ. Λάμπρου, φίλου και συνομιλητή των τρομοκρατών της "17 Νοέμβρη" και των “Πυρήνων της Φωτιάς". Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν την απάντησή τους στην κάλπη και αυτή θα είναι συντριπτική» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Γιώργος Αμυράς, Δημοσιογράφος

Γιώργος Αμυράς

Γεννήθηκα στην Αθήνα και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από τη Νομική Αθηνών και εργάστηκα ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2010 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, ενώ στις ευρωεκλογές του 2014 εντάχθηκα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και κατέλαβα την έβδομη θέση. Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχθηκα βουλευτής της Β’ Αθηνών με το Ποτάμι, από το οποίο αποχώρησα τον Ιανουάριο του 2019 λόγω της αντίθεσής μου στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί εκφράζει τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και οι πολίτες να ζουν σε μία χώρα όπου υπάρχει προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.

Τέτα Διαμαντοπούλου, Οδοντίατρος

Τέτα Διαμαντοπούλου

Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησα το 1972. Εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας και ως επιστημονική συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, απ’ όπου έλαβα το μεταπτυχιακό μου το 1986. Παράλληλα, μετεκπαιδεύτηκα στο τμήμα βιοϋλικών του Πανεπιστημίου University of Southern California (USC) ΗΠΑ. Έλαβα το διδακτορικό μου στην Οδοντική Χειρουργική από το ΕΚΠΑ το 1991. Από το 1995 εργάστηκα ως οδοντίατρος στον νεοσύστατο τότε ΟΚΑΝΑ, όπου ανέλαβα την διεύθυνση της Μονάδας Παροχής Υπηρεσιών Σωματικής Υγείας και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης σε ενεργούς χρήστες. Από του 2013 έως το 2018 υπηρέτησα ως η πρώτη Εθνική Συντονίστρια για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών της Ελλάδας και στο πλαίσιο των καθηκόντων μου διετέλεσα εκπρόσωπος της χώρας μας στην Οριζόντια Ομάδα Ναρκωτικών του Συμβουλίου της Ε.Ε (HDG). Υπήρξε επίσης αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας (2012 -2014).

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί το όραμα, οι αξίες και οι αρχές του φέρνουν νέα πνοή στην πολιτική ζωή της χώρας, στοχεύοντας σε μια Ελλάδα ισχυρή και ισότιμη στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια στηριζόμενη στην αξιοκρατία, την ηθική και τις μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα της πολιτικής: οικονομία, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, δικαιοσύνη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνιαΣήμερα 20:10 | Ειδήσεις

Την άμεση κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία ζήτησε ο Γάλλος πρόεδρος. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε στον Ευρωπαίο ομόλογό του ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι συνέπεια της δυτικής πολιτικής.

Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)Σήμερα 22:03 | Ειδήσεις

Η φωτιά προκάλεσε έντονη κινητοποίηση των αρχών, με τρεις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, επιχειρώντας να περιορίσουν τη φλόγα και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικούς θαλάμους.

Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 19:46 | Ειδήσεις

Η παιδίατρος Όλγα Τζέτζη μίλησε στον ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς με ψυχραιμία και πίστη έσωσε τη ζωή του τουρίστα

Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και ΦλωρεντίαΣήμερα 21:42 | Ειδήσεις

Στο μεταξύ, τόσο η ευρύτερη περιοχή της Νάπολης όσο και η Καλαβρία αποφάσισαν να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό στα τμήματα των επειγόντων περιστατικών των δημόσιων νοσοκομείων, λόγω της αύξησης των περιστατικών που συνδέονται με τις συνέπειες του καύσωνα, ιδίως τις τελευταίες ημέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα είναι "αυστηρός" με τον Νετανιάχου ώστε να επιτευχθεί εκεχειρία στη Γάζα 23:57Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)23:45Θεσσαλονίκη: Βελτιωμένη εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ωραιόκαστρο23:35Βουλή: Εγκρίθηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο - Στο επίκεντρο η τροπολογία για οικισμούς και οι τιμές ενέργειας23:21Ινδία: Έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά προϊόντα23:07Πέθανε ο Κωνσταντίνος Γιατράκος22:51Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό ένα δίχρονο παιδί λόγω καύσωνα22:36Τένις - Wimbledon: Η Σάκκαρη πέρασε στον 2ο γύρο22:18Τραγωδία – Πάτρα: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα22:02Καύσωνας στην Ιταλία: Μπλακ άουτ σε Μπέργκαμο και Φλωρεντία21:46Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"21:30Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε δασική πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο– Στάλθηκε μήνυμα από το 11221:15Μαρκόπουλο: Υπο μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο απορριμμάτων21:00Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μακρόν μετά από σχεδόν 3 χρόνια 20:46Η παιδίατρος που έσωσε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο της Ρόδου μιλά ζωντανά στον ΑΝΤ1 (βίντεο) 20:30Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:05Τραγωδία στην Κατερίνη: Κατέληξε η 14χρονη που έπεσε από γέφυρα19:50Γερμανία: Διένυσε τη πιο ζεστή μέρα του χρόνου19:32Δήμος Μαρκοπούλου: Πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμάτων19:14Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσαν 453 δενδρύλλια κάνναβης στον Λαγκαδά19:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο