LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2019 12:29

“Thrive” στον ΑΝΤ1: η ευεξία και η προσωπική εξέλιξη σε πρώτο πλάνο (εικόνες)

Διακεκριμένοι καλεσμένοι συζητούν με την Ζέτα Δούκα και μοιράζονται συμβουλές και μυστικά για μια ζωή σε ισορροπία.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

TΗRIVE - ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα Δούκα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Σε κάθε επεισόδιο απολαμβάνουμε συζητήσεις οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ιδέες και μεθόδους από τις οποίες όλοι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση ώστε να εξασφαλίσουμε ευημερία στην καθημερινότητά μας όντας απαλλαγμένοι από στρες, άγχος, κούραση και προσωπικά διλήμματα.

Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

TΗRIVE - ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

TΗRIVE - ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Αυτή την Κυριακή, 14 Απριλίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε ισορροπία.

Η Ζέτα Δούκα συναντά την Κάτια Δανδουλάκη σε ένα βαγόνι του Orient Express, της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή θεατρική σεζόν. Η σπουδαία ηθοποιός εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές όταν έχασε τον άνθρωπό της, τη μοναξιά και την απομόνωση που αισθάνθηκε. Όπως εξηγεί, έπαθε κατάθλιψη, κολπική μαρμαρυγή και υπερκόπωση. Σήμερα, όλα είναι διαφορετικά. Η Κάτια Δανδουλάκη σε μία συνέντευξη γεμάτη ελπίδα. 

Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε τον Δημήτρη Σταματίου, έναν άνδρα που ξεκίνησε ως πωλητής και σήμερα είναι Operations Director Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας μίας μεγάλης εταιρείας μεταφορών. Ο Δημήτρης ξεκίνησε να γυμνάζεται όταν αποφάσισε να τρέξει στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας για καλό σκοπό. Σήμερα, έχει καταφέρει να τερματίσει με επιτυχία στο Half IronΜan.  Μία διαφορετική συνέντευξη για τους στόχους που κάνουν τη διαφορά.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί, στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤ1Ζέτα Δούκα"Thrive"
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο