LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 10 Απριλίου 2019 11:45

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση

 Ο Πρόεδρος της ΝΔ, δεσμεύτηκε και για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ εντός διετίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Κυκλάδες

Μήνυμα πως η ΝΔ θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις έστειλε από την Πάρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του τόνισε πως η ΝΔ θα αφαιρέσει βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες για να δώσει  δύναμη στην οικονομία και στην μεσαία τάξη.

«Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει την φορολογική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%.

Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι. Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας, και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα. Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα, η Πάρος αξίζει καλύτερα και μετά τις επόμενες εκλογές, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα το αποδείξουμε και στην πράξη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Πάρου όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί ενώ επισκέφθηκε και τη Νάουσα όπου συζήτησε με ψαράδες.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Κυκλάδες

Κυριάκος Μητσοτάκης - Κυκλάδες

Κυριάκος Μητσοτάκης - Κυκλάδες

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΝΔ, μετά την Πάρο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε την περιοδεία του στη Νάξο, όπου κατά την άφιξη του, κάτοικοι του νησιού τον υποδέχθηκαν με ένα Κοτσάκι.
 
O πρώτος προορισμός του κ. Μητσοτάκη ήταν το δημαρχείο του νησιού όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Νάξου και δημοτικούς συμβούλους.
 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η οποία έχει κύκλο εργασιών 20,5 εκατ. ευρώ και αντιπροσωπεύει το 60% της οικονομίας του νησιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε χρόνο η ένωση εξάγει συνολικά 50 με 60 τόνους προϊόντων.
 
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο Φιλώτι, όπου τον υποδέχθηκαν στην πλατεία του χωριού με ένα ακόμη κοτσάκι, του πρόσφεραν να δοκιμάσει παραδοσιακά προϊόντα και κυρίως τα περίφημα τοπικά τυριά τους. Το Φιλώτι είναι  ένα κτηνοτροφικό χωριό όπου ζουν 1800 μόνιμοι κάτοικοι και στο οποίο εκτρέφονται 50 χιλ. αιγοπρόβατα. Απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη, ο παπάς του χωριού, του θύμισε ότι τους είχε επισκεφθεί ξανά μαζί με τον πατέρα του το 1990, λίγες μέρες αφού είχε εκλεγεί πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης - Νάξος
 
Μετά το Φιλώτι, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατευθύνθηκε στην Απείρανθο όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον τοπικό Γυναικείο Συνεταιρισμό και το παραδοσιακό κλωστοϋφαντουργικό τους εργαστήρι στο οποίο εργάζονται γυναίκες του χωριού.
 
Επισκεπτόμενος το καφενείο του χωριού, του δώρισαν ένα βιβλίο με την ιστορία της Απειράνθου και ένα κρητικό μαχαίρι καθώς όπως του ανέφεραν οι κάτοικοι, το χωριό τους έχει πολύ στενές σχέσεις με την Κρήτη. Σε διάλογο μάλιστα που είχαν, του είπαν πως «όπου πηγαίνεις σου ζητούν και από κάτι. Εμείς δεν σου ζητούμε τίποτε, μόνο να κυβερνήσεις με αρετή και τόλμη. Και να έχεις κάπου στο γραφείο σου αυτό το μαχαίρι για να μας θυμάσαι». Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε και πρόσθεσε πως «εκτός από αρετή και τόλμη, χρειάζεται και σοφία για να κυβερνήσεις σωστά».
 
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με μία βόλτα στο χωριό και ανανέωσε το ραντεβού του για μετά τις εκλογές όταν και ελπίζει να επισκεφθεί τη Νάξο ως πρωθυπουργός. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις. Δεν θα δοθεί παράταση, είπε ο υπουργός

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Εξελίξεις για τις τέσσερις αδερφές στο σημερινό επεισόδιο (βίντεο)14:11Οργισμένος επιβάτης βρίζει και χτυπά αεροσυνοδούς την ώρα της πτήσης (βίντεο)13:58Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ13:45Μαρινάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτουν υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ έληξε η προθεσμία 13:31Κωνσταντίνος Καραμανλής: το μήνυμα της ΝΔ για τα 26 χρόνια από το θάνατο του13:18Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο