LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2019 16:36

Νοσοκόμα υιοθέτησε μωρό που παράτησε η μητέρα του (εικόνες)

Συγκινεί η ιστορία ενός παιδιού που στερήθηκε τους γονείς του, για να βρει την οικογένεια σε μία άλλη γυναίκα.

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

Μία νοσοκόμα από τη Μασαχουσέτη που ήθελε από πάντα να γίνει μητέρα, όμως ο χρόνος της πέρασε, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, μια μέρα που ήταν στη δουλειά της.

Όπως είπε η ίδια, εργαζόμενη σε νοσοκομείο Παίδων, πλησιάζοντας τα 40 έμαθε ότι δεν έχει ούτε την επιλογή της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα», είπε η ίδια.

Ταυτόχρονα, η Ζιζέλ, ένα κοριτσάκι που είχε γεννηθεί 29 εβδομάδες νωρίτερα και η μητέρα της, εθισμένη στα ναρκωτικά, είχε φύγει και δεν είχε εμφανιστεί έκτοτε, παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της. Όμως  κανένα μέλος της οικογένειας της μικρής δεν είχε επισκεφτεί το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

Συνάδελφοι της την πλησίασαν και την ρώτησαν αν ήξερε το παιδί. «Έχει ανάγκη από ανάδοχη οικογένεια», της είπαν, τονίζοντάς της ότι «οι δυο σας θα κάνατε ένα υπέροχο δίδυμο».

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο της αναδοχής ή της υιοθεσίας», είπε η ίδια.

Δύο εβδομάδες αργότερα, πέρασε από μπροστά της η Ζιζέλ στο καροτσάκι της. «Κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν», δήλωσε η νοσοκόμα, που από τότε ξεκίνησε τις καθημερινές επισκέψεις στο παιδί.

«Ήθελα να την βλέπω κάθε μέρα. Ήταν σαν επιβράβευση μετά από τις δύσκολες μέρες στη δουλειά», περιέγραψε.

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

Το κράτος πήρε την κηδεμονία από τη μητέρα του παιδιού, αφού κρίθηκε ακατάλληλη και η νοσοκόμα έγινε αρχικά ανάδοχη μητέρα της, που είχε ως σκοπό την επανένωση του μωρού με τους βιολογικούς γονείς του. Όταν οι γονείς του παιδιού σταμάτησαν τις επιτηρούμενες επισκέψεις τους ο σκοπός της νοσοκόμας άλλαξε και θέλησε να υιοθετήσει το παιδί.

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού δεν εμφανίστηκαν ποτέ όταν ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουν και η νοσοκόμα κρίθηκε ως το καταλληλότερο άτομο για να αναλάβει το παιδί.

«Εγώ την κέρδιζα, όμως οι γονείς της την έχαναν. Προσπάθησαν να νικήσουν την εξάρτησή τους και να γίνουν γονείς, όμως αυτό ήταν αδύνατο», αναπολεί η νοσοκόμα.

Όταν το παιδί έκλεισε τα δύο του χρόνια, απέκτησε επίσημα το επίθετο της γυναίκας που το είχε πάρει υπό την προστασία της και από νοσοκόμα έγινε η  μητέρα του.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο