LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2019 16:36

Νοσοκόμα υιοθέτησε μωρό που παράτησε η μητέρα του (εικόνες)

Συγκινεί η ιστορία ενός παιδιού που στερήθηκε τους γονείς του, για να βρει την οικογένεια σε μία άλλη γυναίκα.

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

Μία νοσοκόμα από τη Μασαχουσέτη που ήθελε από πάντα να γίνει μητέρα, όμως ο χρόνος της πέρασε, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, μια μέρα που ήταν στη δουλειά της.

Όπως είπε η ίδια, εργαζόμενη σε νοσοκομείο Παίδων, πλησιάζοντας τα 40 έμαθε ότι δεν έχει ούτε την επιλογή της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα», είπε η ίδια.

Ταυτόχρονα, η Ζιζέλ, ένα κοριτσάκι που είχε γεννηθεί 29 εβδομάδες νωρίτερα και η μητέρα της, εθισμένη στα ναρκωτικά, είχε φύγει και δεν είχε εμφανιστεί έκτοτε, παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της. Όμως  κανένα μέλος της οικογένειας της μικρής δεν είχε επισκεφτεί το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

Συνάδελφοι της την πλησίασαν και την ρώτησαν αν ήξερε το παιδί. «Έχει ανάγκη από ανάδοχη οικογένεια», της είπαν, τονίζοντάς της ότι «οι δυο σας θα κάνατε ένα υπέροχο δίδυμο».

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο της αναδοχής ή της υιοθεσίας», είπε η ίδια.

Δύο εβδομάδες αργότερα, πέρασε από μπροστά της η Ζιζέλ στο καροτσάκι της. «Κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν», δήλωσε η νοσοκόμα, που από τότε ξεκίνησε τις καθημερινές επισκέψεις στο παιδί.

«Ήθελα να την βλέπω κάθε μέρα. Ήταν σαν επιβράβευση μετά από τις δύσκολες μέρες στη δουλειά», περιέγραψε.

Nοσοκόμα - υιοθέτησε μωρό - παράτησαν γονείς

Το κράτος πήρε την κηδεμονία από τη μητέρα του παιδιού, αφού κρίθηκε ακατάλληλη και η νοσοκόμα έγινε αρχικά ανάδοχη μητέρα της, που είχε ως σκοπό την επανένωση του μωρού με τους βιολογικούς γονείς του. Όταν οι γονείς του παιδιού σταμάτησαν τις επιτηρούμενες επισκέψεις τους ο σκοπός της νοσοκόμας άλλαξε και θέλησε να υιοθετήσει το παιδί.

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού δεν εμφανίστηκαν ποτέ όταν ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουν και η νοσοκόμα κρίθηκε ως το καταλληλότερο άτομο για να αναλάβει το παιδί.

«Εγώ την κέρδιζα, όμως οι γονείς της την έχαναν. Προσπάθησαν να νικήσουν την εξάρτησή τους και να γίνουν γονείς, όμως αυτό ήταν αδύνατο», αναπολεί η νοσοκόμα.

Όταν το παιδί έκλεισε τα δύο του χρόνια, απέκτησε επίσημα το επίθετο της γυναίκας που το είχε πάρει υπό την προστασία της και από νοσοκόμα έγινε η  μητέρα του.

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή08:58"Όχι" στο σημερινό ραντεβού με τον Πρωθυπουργό λένε οι αγρότες της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας08:44Θεσσαλονίκη: Στόχος εμπρησμού ΑΤΜ στο κέντρο της πόλης08:30Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πραγματική πρόταση των «πράσινων» για τον Αντίνο08:16Νέα Μαγνησία: Φωτιά σε αποθήκη κουφωμάτων τα ξημερώματα08:02Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:48ΗΠΑ: Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE07:34Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο στην Αττική - 48ωρη απεργία από το ΣΑΤΑ07:20Αγρότες μπλόκου Νίκαιας: "Όχι" στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:06Τραμπ: Έξτρα δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν06:52Στο Μαξίμου σήμερα οι αγρότες - Στις 15:00 η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:10Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό κορίτσι23:59Σπύρος Λούης: Ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα23:46Καμίνια: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και της κόρης της - Συνελήφθησαν 3 δράστες έπειτα από καταδίωξη23:34“Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι” θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία23:20Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες - 10 συλλήψεις23:07Μαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστική22:53Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκε η Ελλάδα, στον δεύτερο η Κύπρος22:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο