LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2019 16:50

Στηρίζει Ρόζενμπεργκ ο Πολάκης

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ και απαντά στη Ν.Δ. για την καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

Ρόζενμπεργκ Θεόφιλος

Με ανακοίνωση της η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εκφράζει την συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της προς τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, ο οποίος καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε ενός έτους φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος. Ταυτόχρονα απαντά και στη Ν.Δ που έκανε λόγο για “δικαίωση”.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Με αφορμή μια πρωτόδικη απόφαση Δικαστηρίου, σε βαθμό πλημμελήματος, κατά του Προέδρου του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) κ.Ρόζενμπεργκ και της μετακλητής υπαλλήλου κ. Θεμελή, για μια υπόθεση που αφορούσε το είδος των καθηκόντων της υπαλλήλου στον Οργανισμό και όχι φυσικά ατασθαλίες στη Διοίκηση του, η ΝΔ έσπευσε να μιλήσει γιαδικαίωση της στην κριτική για «παραδιοίκηση» που δήθεν εγκαθίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Με δεδομένο το σεβασμό στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, περιμένουμε με ενδιαφέρον το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης για την οποία μάλιστα υπήρξε αθωωτική πρόταση από τον Εισαγγελέα και μειοψηφία υπέρ της απαλλαγής. Οφείλουμε όμως να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση αυτή ξεκίνησε από καταγγελίες και μηνύσεις του πρώην προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος έχει ήδη απολυθεί από τον Οργανισμό μετά από την άσκηση διώξεων για κακουργηματικές πράξεις με βάση το νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της προς τον Πρόεδρο κ. Θ. Ρόζενμπεργκ και τη σημερινή Διοίκηση του ΕΟΔΥ, οι οποίοι σε κλίμα συστηματικής υπονόμευσης, διαβολής και συκοφαντίας από ένα φαύλο σύστημα, διασφάλισαν την ανταπόκριση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όλες τις μείζονες προκλήσεις για τη Δημόσια Υγεία (προσφυγικό, μεταδιδόμενα νοσήματα, επιδημίες ιλαράς κλπ) και ταυτόχρονα δρομολόγησαν, με τη στήριξη του Υπουργείου, μια μη αναστρέψιμη διαδικασία «ηθικοποίησης» και αναδιοργάνωσης που έχει την αποδοχή και την αναγνώριση από όλο το έντιμο και επιστημονικά αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό του ΕΟΔΥ .

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο