LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2019 10:28

Με...45άρα του Αντετοκούνμπο η νίκη των Μπακς (εικόνες)

Νέο ρεκόρ για την ομάδα του Giannis, που κατέκτησε το καλύτερο ρεκόρ στην ανατολική περιφέρεια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μπακς - Φιλαδέλφεια Σίξερς

Εντυπωσιακός πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 45 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 128-122 επί των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέφλεια, καταφέρνοντας να κατακτήσουν το καλύτερο ρεκόρ στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Ο Giannis είχε επίσης, 6 ασίστ και 5 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Μετά το ματς μίλησε στα ΜΜΕ και αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας του, αποκάλυψε πως τα λόγια του Κόμπι Μπράιντ τον έκαναν να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει MVP:

«Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα, το σκεφτόμασταν και το καταφέραμε. Προσπάθησα να βοηθάω, να μπλοκάρω από πίσω. Είναι μεγάλο για εμάς, μας λείπουν τόσοι παίκτες. Προσπάθησα να βρω τις ευκαιρίες να επιτεθώ, να δημιουργήσω παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε ο Έλληνας σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ και συμπλήρωσε:

«Απολαμβάνω κάθε λεπτό του παιχνιδιού, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, από εκεί από όπου προέρχομαι, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα βρίσκομαι στη μεγαλύτερη σκηνή, να παίζω παιχνίδια σαν και αυτό. Προφανώς όσο συνεχίζω νιώθω καλά, νιώθω καλά με τους συμπαίκτες μου, νιώθω καλά να πετυχαίνω καλάθια, νιώθω καλά που παίζω».

Για το θέμα του κορυφαίου της σεζόν δήλωσε: «Αυτό που απαντάω για το MVP είναι αν κερδίζεις, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Ελπίζω να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Να πω ότι ο Κόμπι με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο σε εμένα. Αν ένας παίκτης σαν και αυτόν μου λέει να πάω για το βραβείο του MVP, με έκανε να αλλάξω την σκέψη μου και πιστέψω ακόμα παραπάνω ότι μπορώ να το κάνω».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:16Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο