LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2019 09:33

Πέτρος Κόκκαλης στον ΑΝΤ1: “κούφια και παρωχημένη” η προσπάθεια σύνδεσης μου με την διαπλοκή

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο επιχειρηματίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρεται στην οικογένεια του και την σχέση του Ολυμπιακού με τις κάλπες.

Πέτρος Κόκκαλης - Καλημέρα Ελλάδα

«Δεν είμαι ούτε ο παππούς μου ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου. Είμαι ο εαυτός μου και στόχος μου είναι να προωθήσουμε το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών που ψηφίστηκε το 2015 για το πώς θα επιβιώνουμε όλοι στον πλανήτη το 2030. Είναι κάτι που είναι πολύ κοντά μας και αφορά τον κόσμο που θα αφήσουμε στα παιδιά μας», τόνισε ο επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Ζητώ την εμπιστοσύνη των πολιτών για να στηρίξω μέσω του "ΚΟΣΜΟΥ" τους 17 στόχους του ΟΗΕ, για ένα καλύτερο “αύριο”», επεσήμανε ο κ. Κόκκαλης, συμπληρώνοντας «είναι δικαίωμα μου να συμμετέχω στην πολιτική ζωή του τόπου. Ακούω ότι γύρω από το όνομα μου γίνεται λόγος για «διαπλοκή» και «παλινόρθωση της διαπλοκής»,  νομίζω ότι στην περίπτωση μου είναι ένας λόγος "κούφιος και παρωχημένος". Ο καθένας κρίνεται για αυτά που κάνει και γι΄ αυτά που λέει. Πρέπει ο καθένας μας να βλέπει τα καλά και όχι τα άσχημα του άλλου, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε».

Ο κ. Κόκκαλης έστρεψε τα πυρά του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι εκπλήσσεται για το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει αναφορές στο όνομα του για διαπλοκή και καταστάσεις για τα οποία υπάρχουν περισσότερες από 50 αθωωτικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Αναφορικά με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι πολλά τα γνωρίζει μέσω της γιαγιάς του, ενώ επεσήμανε ότι στόχος όλων είναι να κοιτάξουμε όλοι μαζί μπροστά, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αήθεις επιθέσεις του παρελθόντος, ως μέρος της πολιτικής ζωής. «Κατεβαίνω για πρώτη φορά υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Το κάνω με μεγάλη ζέση και ενδιαφέρον. Ο καθένας θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε μια δημοκρατική διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.

«Σημασία παίζουν τα πρόσωπα και στον Πειραιά και παντού, θεωρώ ότι είναι ηλίθιο να συζητάμε ότι ψηφίζει κάποιος με βάση την ομάδα», είπε ο κ. Κόκκαλης σχολιάζοντας αναφορές ότι επιχειρεί να αξιοποιήσει την σχέση του με τον Ολυμπιακό για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αναφερόμενος στο θέμα με το οποίο ασχολείται ο ίδιος και η πολιτική ομάδα του, ήτοι την κλιματική αλλαγή και τους λόγους που αναγκάζουν μεγάλα κομμάτια πληθυσμού να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, λόγω της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και τις αύξησης της θερμοκρασίας, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι αυτό γίνεται με ευθύνη του δυτικού κόσμου, ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δεκάδες χιλιάδες των καινούριων προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι από την εμπειρία του στο λιμάνι του Πειραιά και σε διάφορες δομές ανά την χώρα, έχει διαπιστώσει ότι ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να κάνει με την συνεννόηση και την επικοινωνία τους στην χώρα μας, όπου πολλοί από αυτούς θα μείνουν για πάντα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων- Προμαχώνα- Εξοχής και Νίκης10:10Μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα09:56Λαμία: Διευρύνουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες της Κεντρικής Ελλάδας09:42Πάτρα: Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι09:28Εξάρχεια: Άγνωστοι έριξαν 5 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ09:14Ιαπωνία: Δεκάδες οι τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι 09:00Λίβερπουλ - Σλοτ: Δεν έχω ιδέα αν ο Σαλάχ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Λίβερπουλ08:46Πάτρα: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου08:32Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις08:18Τρίκαλα: Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες - Αποφασίζουν κι άλλες μορφές δράσεων08:04Χανιά: Παραμένουν οι αγρότες στο αεροδρόμιο - Οι επόμενες κινήσεις τους07:50Ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία από το Capital Link 2025 στη Νέα Υόρκη07:38Τροχαίο ατύχημα στα Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 23χρονη07:24Τέλη Κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες07:10Λίβερπουλ: Εκτός αποστολής ο Σαλάχ για τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ06:56Εύβοια: Άγρια συμπλοκή με τραυματία και καταδίωξη06:52Γαλλία: Απεργούν οι εργαζόμενοι στο Μουσείο του Λούβρου06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:14Δένδιας: Μετατροπή της Άμυνας από δημοσιονομικό βάρος σε παραγωγικό πολλαπλασιαστή ισχύος23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο