LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2019 21:56

ΚΕΕΛΠΝΟ: Αντιπολιτευτικά πυρά μετά την καταδίκη του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εξαπολύουν επίθεση στην Κυβέρνηση μετά την καταδίκη του Θ.Ρόζενμπεργκ, για παράβαση καθήκοντος, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ρόζενμπεργκ Θεόφιλος

Η καταδίκη του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ σε ένα χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πυροδότησε την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, με αφορμή την καταδίκη του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Ρόζενμπεργκ από την Ελληνική Δικαιοσύνη, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Η Δικαιοσύνη μίλησε και δικαίωσε την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να  καταγγείλει στη Βουλή την κακοδιοίκηση που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, με ερώτηση που καταθέσαμε στο ελληνικό κοινοβούλιο προς την ηγεσία των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, είχαμε φέρει το θέμα της παραδιοίκησης στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).  

Με αφορμή συγκεκριμένες καταγγελίες που είχαμε στη διάθεσή μας, ζητούσαμε τότε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τη δράση προσώπου στο περιβάλλον του κ. Ρόζενμπεργκ. Δράση η οποία κινείτο πέρα και πάνω από κάθε όριο νομιμότητας.  

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Δικαιοσύνη με πρωτόδικη απόφαση της καταδίκασε σε έναν χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Ρόζενμπεργκ και τον εν λόγω άτυπο συνεργάτη του, που παρ' ότι δεν είχε εργασιακή σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ασκούσε  ουσιαστικά διοίκηση.

Η καταδικαστική απόφαση αποτελεί δικαίωση για το σωματείο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την παραδιοίκηση που εγκαθίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη απάντηση στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που θεωρεί το  ΚΕΕΛΠΝΟ τσιφλίκι της.

ΚΕΕΛΠΝΟ

ΚΙΝΑΛ: τα προβλήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχουν και γιγαντώνονται

Ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας, του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Μπαργιώτας, σχολιάζοντας την καταδίκη του κ. Ρόζενμπεργκ, αναφέρει ότι, «ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ένα χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος.

Φαίνεται πως όταν δήλωνε ο κ. Ρόζενμπεργκ πως το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι διεφθαρμένος Οργανισμός αναφερόταν στην περίοδο της θητείας του.

Αρχίζοντας από τις πρωτοφανείς ενέργειες του κ. Πολάκη να διαλύσει το διοικητικό συμβούλιο και να επιβάλει με το έτσι θέλω διοικητικές λύσεις στον Οργανισμό και τελειώνοντας με τη σημερινή καταδίκη φαίνεται ότι τα προβλήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχουν και γιγαντώνονται.

Τίποτε δεν αλλάζει από αυτή την κυβέρνηση. Η πρόσφατη μεταμφίεση σε ΕΟΔΥ προφανώς δεν αρκεί».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο