LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2019 10:57

Νέα ονόματα στο Rock and Roll Hall of Fame

Ποιοι είναι οι «ροκάδες» που έστω και καθυστερημένα προστέθηκαν στο Hall of Fame.

AP - Rock and Roll Hall of Fame

«Πώς είναι δυνατόν να πάρω στα σοβαρά αυτή την τελετή απονομής βραβείων όταν θ' ανοίγουν τις πύλες τους στον Χ, τον Ψ και τον Ω και να μην δείχνουν αναγνώριση για τους The Cure;» είπε, στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Barclay's Center στο Μπρούκλιν, την περασμένη Παρασκευή, ο φρόντμαν των The Nine Inch Nails, Τρεντ Ρέζνορ, «μυώντας» τους επιτέλους στο Rock and Roll Hall of Fame.

Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για πολλά άλλα από τα φετινά καινούργια μέλη του Hall of Fame: τους The Zombies, τους Roxy Music, την Janet Jackson, τους Def Leppard.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη Stevie Nicks -για μήνες ήταν σε τουρνέ με τους Fleetwood Mac- η οποία, προς έκπληξη των παρευρισκομένων, ήταν λιγόλογη. «Τα τραγούδια της σε κάνουν να πονάς, να αισθάνεσαι ότι είσαι στην κορυφή του κόσμου, σε κάνουν να θέλεις να χορέψεις και, συνήθως, και τα τρία μαζί» είπε ο Tom Petty, που είχε αναλάβει τη «μύηση» της Nicks στο Hall of Fame.

Δεύτεροι, εμφανίστηκαν τα δύο πέμπτα των Radiohead, ο ντράμερ Phil Selway και ο κιθαρίστας Ed O'Brien. «Αξίζουν με το παραπάνω αυτή την τιμή για δύο λόγους. Τη μουσική τους, την ποιότητα και συνεχή καινοτομία, αλλά επίσης και για τις καινοτομίες τους στο πώς παρουσιάζουν τη δουλειά τους - πράγμα που επηρέασε όλη τη μουσική μπίζνα» είπε ο υπεύθυνος για τη «μύησή» τους, David Byrne (του οποίου το τραγούδι «Radio Head», του 1986, έδωσε το όνομα στη μπάντα). «Είμαι παραπάνω από υπερήφανος γι' αυτό που οι πέντε μας πετύχαμε μαζί, και ξέρω ότι οι Radiohead δεν θα γίνονταν αυτό που είναι χωρίς τους πέντε μας» τόνισε ο Selway, αναφερόμενος στον Thom Yorke, τον Colin και τον Jonny.

AP - Rock and Roll Hall of Fame - The Cure

Τους Roxy Music «μύησαν» οι Simon Le Bon και John Taylor των Duran Duran. «Σε διάστημα 12 χρόνων, ηχογράφησαν οκτώ άλμπουμ στο στούντιο, κάθε ένα τους ένα αριστούργημα» είπε ο Le Bon. Παρόντες ήταν ο Bryan Ferry, ο Andy Mackay και ο Phil Manzanera, έλειπαν ο Brian Eno και ο Paul Thompson. «Θά 'θελα να ευχαριστήσω όλους γι' αυτή την ανέλπιστη τιμή, ιδιαίτερα τους θαυμαστές μας σ' όλον τον κόσμο, που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια» είπε ο Ferry. «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους μουσικούς που έπαιξαν έναν τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία των Roxy Music, ειδικά τον Paul Thompson και τον Brian Eno» πρόσθεσε.

AP - Rock and Roll Hall of Fame - Roxy Music

«Με μια επική καριέρα, που απλώνεται σε πάνω από τέσσερις δεκαετίες και με εννιά άλμπουμ στη θέση Νούμερο 1, αυτή η χαρισματική τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, παραγωγός, χορεύτρια, ηθοποιός, είναι ένα έμβλημα». Με αυτά τα λόγια, η Janelle Monae «μύησε» στο Rock and Roll Hall of Fame τη Janet Jackson. Της οποίας η ομιλία ήταν συγκινητική: «Στάθηκα μάρτυρας, μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο, της απίστευτης επιρροής που άσκησε η οικογένειά μου στην ποπ κουλτούρα. Όχι μόνο στην Αμερική, αλλά σ' όλον τον κόσμο, σε ολόκληρον τον κόσμο. Ως το νεότερο μέλος της οικογένειας, ήμουν αποφασισμένη να τα καταφέρω μόνη μου. Ήθελα να σταθώ στα δυο μου πόδια, αλλά ποτέ, ούτε σ' ένα εκατομμύριο χρόνια, δεν περίμενα ότι θα ακολουθούσα στα βήματά τους. Απόψε, η μικρή σας αδελφούλα τα κατάφερε».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Σήμερα 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:50Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:43Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο