LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2019 09:19

Λεβέντης στον ΑΝΤ1: ο Τσίπρας θα δικαστεί για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Το «ξεβράκωμα», το «λουμπάγκο» με Μεγαλοοικονόμου και Καρρά και οι εκλογές. Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο, τα δάνεια, τις δημοσκοπήσεις και τον Μ. Πετσίτη.

Καλημέρα Ελλάδα - Λεβέντης

«Την Μακεδονία και τους Μακεδόνες δεν τους αφορούν τα εμπορικά σήματα, αλλά το γεγονός ότι «προδόθηκαν» με την Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «στο τέλος θα δικαστούν, θα πάει στην φυλακή ο Τσίπρας. Όταν «πέσει» από την εξουσία, θα τεθεί θέμα «προδοσίας», διότι ήξερε ότι το 80% του λαού διαφωνούσε με την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως το ήξεραν και οι ξένοι ηγέτες».

«Η Νέα Δημοκρατία «έκανε πλάτες», διότι δεν μίλησε ποτέ για το όνομα, αλλά μόνο για την εθνικότητα και την ταυτότητα», είπε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι «διαχρονική θέση της ΝΔ ήταν η παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στην γειτονική χώρα».

«Ο Τσίπρας «ξεβρακώθηκε» για τα πάντα, «ξεβρακώθηκε» στους ξένους, «ξεβρακώθηκε» για το Σκοπιανό, «ξεβρακώθηκε» για την πρώτη κατοικία», υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης», είπε ο κ. Λεβέντης, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Αναφερόμενος στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, που δίνουν χαμηλά ποσοστά στο κόμμα του είπε ότι υπάρχουν διαφόρων ειδών δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας ότι κάνει και η Ένωση Κεντρώων δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ προηγείται με 6 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του λαμβάνει ποσοστό 4,2%.

Για τα δάνεια των κομμάτων ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν και από την προσωπική τους περιουσία για να αποζημιωθεί το Δημόσιο, καθώς δεν είναι μόνο τα δάνεια προς τα κόμματα, αλλά και εκείνα που κατέληξαν αλλού, για τα οποία μεσολάβησαν οι εκάστοτε ιθύνοντες και εκπρόσωποι κομμάτων».

Για την υπόθεση Πετσίτη, ο Βασίλης Λεβέντης είπε «είναι λίαν πιθανόν αυτός να ΄κονόμησε, εκμεταλλευόμενος την γνωριμία του με τον Τσίπρα, είναι λίαν πιθανόν να ήταν και ο «ταμίας» του Τσίπρα. Ωστόσο, δεν μπορεί να λέει ο καθένας τα δικά του. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί για όσα συμβαίνουν».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, έκανε λόγο για προδοσία από στελέχη του κόμματος, τα οποία έφυγαν από το κόμμα, επιτέθηκε σε άλλα μικρά και στα μεγάλα κόμματα για την πολιτική τους, ενώ έστρεψε τα «πυρά» του και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι συνέργησε στην «προδοσία», όπως είπε, της Μακεδονίας, καθώς είχε πει ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση, κάτι που όμως ουδέποτε έπραξε, επιτρέποντας την Συμφωνία των Πρεσπών, αφού «πήρε πέντε υπουργεία και το “βούλωσε”».

Ο κ. Λεβέντης είπε ωστόσο ότι το κόμμα του θα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες μετεκλογικά,  καθώς προέχει το συμφέρον της πατρίδας

Απαντώντας για την σχέση του με την κ. Μεγαλοοικονόμου, είπε ότι τον προσέγγισε με ευγένεια και ότι δεν διαφαινόταν η εξέλιξη των πραγμάτων, σημειώνοντας πάντως ότι δεν ήταν η μόνη που έφυγε από το κόμμα. «Με πρόδωσε και ο Γιώργος Καρράς, που ήταν και οικογενειακός φίλος, ο οποίος  μου είπε «είμαι 70 χρονών, δεν έχω φιλοδοξίες, όποτε θες μπορώ να σου επιστρέψω την έδρα». Η φυγή του ήταν πισώπλατη μαχαιριά, ήταν δεκαπλάσιο το «λουμπάγκο» που έπαθα σε σχέση με την Μεγαλοοικονόμου», είπε ο κ. Λεβέντης«Οι εκλογές είναι πολύ κοντά, διότι ο Τσίπρας ξέρει πως όσο μένει φθείρεται. Παιζόταν το χαρτί για εθνικές εκλογές με τις Ευρωεκλογές, αυτό το χαρτί τελειώνει στις 2 Μαΐου. Αν κάνει εκλογές τον Ιούνιο, ο Τσίπρας μπορεί να σωθεί με ποσοστό της τάξης του 20% στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς, η διαφορά των 6 μονάδων που μπορεί να πάρει στις Ευρωεκλογές η ΝΔ, θα γίνει 16 μονάδες εάν γίνουν εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΆνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στα Σκούρτα ΒοιωτίαςΣήμερα 19:40 | Ειδήσεις

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Βορίζια - Ο δικηγόρος του 48χρονου Α. Λύτρας στον ΑΝΤ1: Δεν ξέρω τι θα συμβεί όταν φύγει η αστυνομία από το χωριόΣήμερα 19:02 | Ειδήσεις

Όλα όσα δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικα με τη φονική συμπλοκή στα Βορίζια.

Φορολογική μεταρρύθμιση- Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφίαΣήμερα 18:34 | Ειδήσεις

Επί του Συνόλου του νομοσχεδίου ψήφισαν 289 βουλευτές, "υπέρ" ψήφισαν 160, "κατά" 71 και 58 "παρών".

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη Σήμερα 10:28 | Ειδήσεις

«Δεν μπορούμε να έχουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία», δήλωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην 6η Υπουργική Συνάντηση της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια (P-TEC), στο Ζάππειο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βορίζια- Ο δικηγόρος του 48χρονου Α. Λύτρας στον ΑΝΤ1: Δεν ξέρω τι θα συμβεί όταν φύγει η αστυνομία από το χωριό20:08Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο 19:54Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στα Σκούρτα Βοιωτίας19:40Χαλκίδα: Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες της δολοφονίας του 20χρονου19:38Παναθηναϊκός: Τραυματίας ο Σφιντέρσκι - Χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ19:24Εύβοια: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου - Γέμισε λευκά μπαλόνια ο ουρανός (βίντεο)19:10Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς18:56Φορολογική μεταρρύθμιση- Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία 18:42Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών για την καταγγελία Σούντγκρεν 18:28Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού:Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας18:14ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι κατηγορούμενοι προστίθενται στη δικογραφία για παράνομες επιδοτήσεις18:00Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:46Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε σήμερα στο Camp Nou παρουσία 21.795 φιλάθλων17:32Απελευθερώθηκαν όλα τα μέλη του πληρώματος που κατέλαβαν πειρατές στη Σομαλία17:18Ινδονησία: Έκρηξη σε τζαμί μέσα σε σχολικό συγκρότημα - Αναφορές ότι πρόκειται για επίθεση17:04Ενισχύονται τα δρομολόγια του μετρό λόγω του 42ου Μαραθωνίου της Αθήνας16:50Βορίζια - "Αποκαλύψεις": Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της προσαγωγής του 48χρονου16:36Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια16:22Hellenic Championship ATP 250: Ο Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά και κυνηγάει τον 101ο τίτλο του16:08Τέμπη - Σύμβαση 717: Αναβλήθηκε η δίκη των ελεγκτών 15:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο