LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Απριλίου 2019 15:45

Νέες συλλήψεις για την μεγάλη παρτίδα ναρκωτικών που “πιάστηκε” στην Ρόδο

Που οδήγησαν οι έρευνες των αστυνομικών, μετά τον εντοπισμό της κοκαΐνης και των δεκάδων χιλιάδων χαπιών.

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Του Κώστα Τάτση

Καίριο χτύπημα σε κυκλώματα ναρκωτικών από λιμενικούς στη Ρόδο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, εντοπίστηκαν περισσότερα από 20 κιλά κοκαΐνης και 166.317 χάπια έκσταση. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άντρες ισραηλινής καταγωγής έφτασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Τελικός προορισμός των ναρκωτικών ήταν η Χάιφα, στο Ισραήλ.

Όταν οι λιμενικοί έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει εκείνος πάτησε γκάζι. Ακολούθησε καταδίωξη και οι αξιωματικοί του λιμενικού κατόρθωσαν να το ακινητοποιήσουν έξω από το λιμάνι. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο καπό και στις βαλίτσες των επιβαινόντων οι συσκευασίες που περιείχαν τα 20 κιλά κοκαΐνης αλλά και τα ναρκωτικά χάπια.

Λίγο αργότερα και ύστερα από τις έρευνες των λιμενικών συνελήφθησαν δυο ακόμη Ισραηλινοί, που είχαν φτάσει με ιστιοφόρο στο νησί, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στη Νέα Μαρίνα Ρόδου.

Ο 78χρονος αλλοδαπός Κυβερνήτης του καθώς και ο 61χρονος αλλοδαπός επιβαίνοντας σε αυτό, δήλωσαν ότι είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον έτερο 61χρονο αλλοδαπό συλληφθέντα, ο οποίος τους είχε δώσει οδηγίες να φέρουν το σκάφος στη Νέα Μαρίνα Ρόδου προκειμένου του το παραδώσουν, ενώ ακολούθως επρόκειτο να επιστρέψουν αεροπορικώς στο Ισραήλ με τα έξοδα πληρωμένα από αυτόν. Και οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των λιμενικών η συνολική αξία των ναρκωτικών αγγίζει τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Κοκαΐνη - ECSTASY - ναρκωτικά - Ρόδος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο