LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 02 Απριλίου 2019 10:49

Σάκης Παπαδόπουλος: Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν στενό φίλο τον Πετσίτη

Να δοθούν εξηγήσεις ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη. Το σχόλιο της ΝΔ.

Μανώλης Πετσίτης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη να δοθούν εξηγήσεις «από εκείνους που τον είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα» τον Μανώλη Πετσίτη, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 .

Στη συνέχεια, βέβαια, συμπλήρωσε ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

«Αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη πρέπει να το εξετάσουμε» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την οικονομία ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε  με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ανακοίνωση της ΤτΕ στηρίζεται στην εκτίμηση ότι πρέπει να πέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα που έχουμε υπογράψει. Είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε, τέλος, ότι ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο το Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Γιάννης Μαστρογεωργίου - Νέα Δημοκρατία - ΝΔ

Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναφερόμενος στην υπόθεση Πετσίτη, δήλωσε ότι, «οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αφορούν έρευνα που διεξάγουν και οι κυπριακές αρχές.  

Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει: Γιατί μπαινόβγαινε ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και τι τον συνδέει με τους κ. Αρτεμίου και Λαυρεντιάδη;  

Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πλέον εξηγήσεις. Η κυβέρνηση μέχρι πότε θα σιωπά;»

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο