LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Μαρτίου 2019 19:27

“Σκότωσε” τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ηπειρώτες, παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 50΄, πέρασαν νικηφόρα από τη Λειβαδιά…

Λεβαδειακός -ΠΑΣ Γιαννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς νίκησε στη Λειβαδιά τον τοπικό Λεβαδειακό με 2-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League. Η νίκη αυτή των Ηπειρωτών αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως από το 50ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάργα. Τα γκολ της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα της οποίας φέρνει τους γηπεδούχους πιο κοντά στον υποβιβασμό, σημείωσαν οι Νικολιάς (77') και Μάνος (90'+).

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε για να φθάσει στο γκολ. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 15ο λεπτό. Τότε ο Αθανασιάδης έκλεψε την μπάλα και μπήκε μέσα στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Μπάγιτς αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα και έχασε την τεράστια ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του!

Η ομάδα των Ιωαννίνων συνέχισε να πιέζει και στο 42' έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπάγιτς έδιωξε στην έξοδό του πάνω στον Ζησόπουλο, ο Κάστρο έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά λίγο πριν περάσει την γραμμή η μπάλα, ο Παντελιάδης έδιωξε με προβολή, σώζοντας την ομάδα του.

Στο 44' ο Λεβαδειακός σκόραρε, αλλά ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Μαρκόφσκι στον Νικολιά, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που υποστήριξαν πως δεν υπήρξε παράβαση και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΣ, καθώς στο 50' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάργα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρκόφσκι. Παρά, όμως, την αποβολή η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, αλλά το σουτ του Σεργκελασβίλι βρήκε το δοκάρι του Μπάγιτς.

Ο Λεβαδειακός «απάντησε» στις ευκαιρίες, στο 64ο λεπτό, όταν ο Νανγκίς έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα στην περιοχή, με τον αμαρκάριστο Ζησόπουλο να κάνει τραγικό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι και να χάνει απίθανη ευκαιρία.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, όμως, ήταν αυτή που τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 77' ο Αντιλέχου προσπάθησε άτσαλα να επιστρέψει την μπάλα στον Μπαγίς, παρενέβη ο Νικολιάς, έκλεψε την μπάλα και με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Μάλιστα στο 80' ο Νικολιάς βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ του αυτή τη φορά πέρασε λίγο άουτ. Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε το ματς με ένα ακόμη γκολ, καθώς ο Μάνος στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό ανάποδο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκγιασβίλι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος (76' Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (82' Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (61' Μέλεγκ), Νανγκίς, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς, Νικολιάς (90' Γιάκος), Παμλίδης (80' Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης (87' Μάνος).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο