LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Μαρτίου 2019 09:04

Ρήγας στον ΑΝΤ1: η κλιμάκωση της έντασης κάνει πιο πιθανό ένα “ατύχημα” στο Αιγαίο (βίντεο)

Το μήνυμα που στέλνει στην Άγκυρα ο Αν. Υπ. Άμυνας. Τι λέει για τις δηλώσεις του Γ. Κατρούγκαλου και πως «αδειάζει» τον Γ. Τσιρώνη.

Αναχαίτιση - Εμπλοκή - πολεμικό αεροσκάφος

«Τα όποια δικαιώματα της Τουρκίας αναγνωρίζονται από το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας. Ότι τα υπερβαίνει θα απαντάται από την Ελλάδα, η οποία προστατεύει τα κυριαρχικά της δικαιώματα», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Ρήγας υπογράμμισε ότι «με την αδυναμία στην οποία βρίσκεται η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας και την κλιμάκωση της έντασης από την πλευρά της Άγκυρας, είναι πολύ επικίνδυνο να συμβεί αυτό που λέμε «ατύχημα» δημιουργώντας προβλήματα και στις δύο χώρες».

«Θέλει προσοχή πολλή, δεν μπορεί οι Τούρκοι να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, δεν συμβάλλουν στην καλή γειτονία», ανέφερε ο κ. Ρήγας

Όπως τόνισε ο Αν. Υπ. Άμυνας, «δεν υπάρχει ενδοτική στάση από την πλευρά της Ελλάδας. Η κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Δεν μπορώ να ακούω ότι «πρέπει να καταρρίψουμε αεροσκάφη» και ότι άλλο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους και φυσικά δεν χρειάζονται «κορώνες» από διάφορους», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στις δηλώσεις του Υπ. Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος σχολιάζοντας τις προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας.

Π. Ρήγας - Καλημέρα Ελλάδα

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Τσιρώνη, ο Αν. Υπ. Άμυνας είπε ότι «η θέση της Κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και εμού προσωπικά είναι δεδομένες και συγκεκριμένες. Ότι άλλο λέγεται από οιονδήποτε άλλον, δεν αποτελεί θέση της Κυβέρνησης».

Παράλληλα σημείωσε ότι «οι δηλώσεις Κατρούγκαλου στην Αττάλεια για τους υδρογονάνθρακες και τα δικαιώματα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο δεν προκάλεσαν κάποιο πρόβλημα. Ο Υπ. Εξωτερικών υπερασπίστηκε πλήρως τα ελληνικά δικαιώματα και τις θέσεις της χώρας».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νέος Υπουργός και ο Μάκης Βορίδης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Λέσβος: Θρίλερ με ακέφαλη σορό σε νησίδαΣήμερα 16:46 | Ειδήσεις

Η σορός από την οποία λείπουν και τα άνω άκρα, παραδόθηκε στον ιατροδικαστή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν18:43Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση18:29Κρήτη: Στη φυλακή ο διευθυντής Γυμνασίου που διώκεται για τον βιασμό μαθήτριας18:15Λέσβος: Θρίλερ με ακέφαλη σορό σε νησίδα18:01Γουίμπλεντον: Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα17:48Χαλκιδική: Στη φυλακή ο αρχηγός της "μαφίας των λουκουμάδων"17:34Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο