LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2019 16:20

Παπακώστα για πρόστιμο στην 90χρονη: Να αποφασίσουμε μέχρι ποια ηλικία θα ισχύει ο νόμος

Τι είπε για το πρόστιμο την 90χρονη και την συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη.

Κατερίνα Παπακώστα

Για την υπόθεση της 90χρονης που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε καλτσάκια στην λαϊκή χωρίς άδεια, και κατόπιν της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, τοποθετήθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείσα σχετικά με το πρόστιμο, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι τα 200 ευρώ θα τα πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε πολλές ώρες στο τμήμα, προτού τελικά της επιτραπεί να αποχωρήσει, και ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι το περιστατικό ελέγχθηκε και ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η Bουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», συμπλήρωσε επί τους θέματος η υφυπουργός, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό».

γιαγιά - πουλούσε παντόφλες - πρόστιμο

Η Νέα Ελληνική Ορμή στις ευρωεκλογές για να πολεμήσει τους δύο πόλους εξουσίας

Η κ. Παπακώστα  αποκάλυψε ότι η Νέα Ελληνική Ορμή, το κόμμα στο οποίο ηγείται, θα κατέβει στις ευρωεκλογές για να διεκδικήσει – όπως είπε – με μία σοβαρή πολιτική πρόταση «ρόλο στην Ευρώπη». Οι δύο μεγάλοι πόλοι εξουσίας, πρόσθεσε, «δεν έχουν αναδείξει τα ζητήματα όπως πρέπει«.

Θα παρουσιάσουμε, σημείωσε, προτάσεις για ζητήματα που κανείς δεν έχει ασχοληθεί. «Θα πετροβολήσουμε πολιτικά τους πάντες αν θεωρήσουμε ότι δεν έχουν κάνει σωστή δουλειά».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο