LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΣυνταγέςΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2018 11:04

“Κάθε μέρα αξίζει”: νέα εκπομπή μαγειρικής και διατροφής με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου!

Για την ανάδειξη των ποιοτικών πρώτων υλών και της ισορροπημένης διατροφής, σε συνεργασία με τη LIDL.

Κάθε μέρα αξίζει - εκπομπή μαγειρικής και διατροφής - Λευτέρης Λαζάρου - ΑΝΤ1

Μία νέα εκπομπή με έμφαση στη διατροφή έρχεται να μας κρατήσει συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, με οικοδεσπότη τον διεθνώς αναγνωρισμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου, πάντα σε συνεργασία με τη LIDL.

Είναι γνωστό ότι ο σεφ διατηρεί μια πολύ στενή και μακροχρόνια σχέση με τη LIDL και σημαντικός παράγοντας αυτής της σχέσης είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν και οι δύο στις προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες της εταιρείας με Έλληνες παραγωγούς, στην καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, στους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας αλλά και στην τήρηση υψηλών προδιαγραφών κατά τη μεταφορά, τη συντήρηση και τη συσκευασία των προϊόντων.  

Μέσα από τη συνεργασία αυτή προβάλλονται οι προδιαγραφές ποιότητας που πρέπει να έχουν οι τροφές και τα διατροφικά οφέλη τους στην υγεία μας, ενώ χρήσιμες συμβουλές για την παρασκευή συνταγών και τρόποι για την αξιοποίηση ακόμα και των υλικών που ενδεχομένως να έχουν περισσέψει στην κουζίνα συμπληρώνουν τη θεματολογία της εκπομπής.

Κάθε μέρα αξίζει - εκπομπή μαγειρικής και διατροφής - Λευτέρης Λαζάρου - ΑΝΤ1

Μέσα σε 24 επεισόδια, ο Λευτέρης Λαζάρου υποδέχεται στην κουζίνα της εκπομπής τόσο σπουδαστές μαγειρικής τέχνης όσο και απλούς τηλεθεατές, για να δημιουργήσουν μαζί νέες συνταγές και να λύσουν καθημερινές απορίες γύρω από το φαγητό. Επισκέπτεται Έλληνες παραγωγούς και μοιράζεται μαζί μας εικόνες, ειδική γνώση και εμπειρίες από την παραγωγή πολλών τοπικών προϊόντων. Μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε, να μαγειρεύουμε και να αξιοποιούμε ό,τι καλύτερο παράγουν οι Έλληνες παραγωγοί για τη Lidl, ενώ σε κάθε επεισόδιο τον συμπληρώνει με χρήσιμες διατροφικές συμβουλές ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας, υπ. Διδάκτορας του Παν. Αθηνών, στον τομέα της Διατροφογενετικής.

Πάνω απ’ όλα όμως, ο σεφ Λαζάρου με τη βοήθεια των LIDL μας δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε την κάθε μέρα να αξίζει!

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13.45 και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο στην ίδια ώρα στον ΑΝΤ1.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)Σήμερα 07:40 | Ειδήσεις

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες και ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία από το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης.

Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…Σήμερα 07:51 | Ειδήσεις

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις από οπαδικούς στρατούς», υπογράμμισε ο Πάκος.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο