LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2018 14:47

Πιθανή η γνωριμία μας με... εξωγήινους μέσα στα επόμενα χρόνια

Επτά UFO παραμένουν πάνω από τη Γη, λέει ένας επιστήμονας. Πώς η ιστορία του E.T θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα...

εμφάνιση UFO - παρακολούθηση Γης

Ένας θεωρητικός συνωμοσίας υποστηρίζει ότι το σύστημα καταγραφής της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει καταγράψει στοιχεία για επτά UFO που παραμένουν πάνω από τη Γη.

«Όχι μόνο αποδεικνύεται η ύπαρξη του διάσημους εξωγήινου ΕΤ, αλλά οι εξωγήινοι είναι μάλλον φιλικοί» υποστηρίζει ο συνωμοσιολόγος, γνωστός ως «Graham».

Υποστηρίζει δε ότι μέσα στα επόμενα 15 χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει μια πρόσωπο με πρόσωπο επαφή των ανθρώπων με τους εξωγήινους!

Θεωρεί άλλωστε ότι εκείνοι σχεδιάζουν εδώ και καιρό τη στιγμή της συνάντησής τους με τους ανθρώπους, κάτι που αποδεικνύεται από τις παρατηρήσεις UFO σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αυξάνονται με δραματικό ρυθμό.

«Είμαι της άποψης ότι οι άλλες «φυλές» που επισκέπτονται τον πλανήτη μας δεν είναι εχθρικές. Εξάλλου, με την τεχνολογία που πρέπει να έχουν αναπτύξει για να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις, είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαν αν ήθελαν να μας εξολοθρεύσουν με το πάτημα ενός κουμπιού» δηλώνει ο ίδιος.

«Και το γεγονός ότι εξακολουθούμε να αναπνέουμε σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη σημαίνει ότι είτε είναι εδώ για να μας βοηθήσουν, είτε για να μας παρατηρήσουν», πρόσθεσε.

Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε ο Graham συνοδευόμενα από επεξεργασμένα βίντεο της NASA:

 

 

 

 

 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο