LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2018 16:19

Η “Μποέμ” από την Met Opera με τη στήριξη του ΑΝΤ1

Το “The Met: Live in HD” παρουσιάζει τη διαχρονική «Μποέμ» του Puccini, την πιο δημοφιλή όπερα στην ιστορία της Met Opera! Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

MET OPERA - ΜΠΟΕΜ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τη φαντασμαγορική παράσταση «Το Ελιξίριο του Έρωτα» του Donizetti, παρουσιάζει τη διαχρονική «Μποέμ» του Puccini, την πιο δημοφιλή όπερα στην ιστορία της Met Opera!

Το φιλόμουσο κοινό, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, ένα κλασικό αριστούργημα της λυρικής τέχνης, στις συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου του Ομίλου ANTENNA, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 19.30.

Μια συναρπαστική νεανική διανομή πρωταγωνιστεί στην κλασική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli στην Μποέμ. Η κορυφαία Sonya Yoncheva πρωταγωνιστεί ως Μιμί, στην 2η φετινή της εμφάνιση στο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά την εκπληκτική της ερμηνεία στην Τόσκα, τον περασμένο Ιανουάριο. Απέναντι της είναι ο Michael Fabiano, στον ρόλο του παθιασμένου συγγραφέα Ροντόλφο. Η Susanna Phillips επαναλαμβάνει τον ρόλο της κοκέτας Μουζέτας και ο Lucas Meachem ερμηνεύει τον ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Μαρτσέλο. Συμμετέχουν ακόμα οι Alexey Lavrov και Matthew Rose στους ρόλους των φίλων του Ροντόλφο, Σονάρ και  Κολίν, και ο Paul Plishka ως Μπενουά και Αλτσίντορο. Την παράσταση διευθύνει ο Marco Armiliato.

Η «Μποέμ» παρουσιάζει μέσα από πασίγνωστες μελωδίες τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής, παράλληλα με τους νεανικούς έρωτες και τη χαρά της ζωής, πριν όλα καταλήξουν στο κλασικό τραγικό τέλος της ιστορίας. Το μυστικό της τόσης επιτυχίας αυτής της όπερας βρίσκεται αποκλειστικά στην έμπνευση του Puccini, η οποία βασίστηκε στην νοσταλγία της νιότης του. Θρυλική θεωρείται η παραγωγή που θα παρακολουθήσουμε από τον Franco Zeffirelli για τη Μetropolitan Opera, που έκανε πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου 1981.

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

MET OPERA - ΜΠΟΕΜ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δείτε την «Μποέμ» σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια από τις παρακάτω αίθουσες:

1.Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)

2.Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης)

3.Βόλος (Κινηματοθέατρο Αχίλλειον)

4.Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)

5.Χανιά (ΚΑΜ)

6.Ρέθυμνο (Σπίτι Πολιτισμού Ρεθύμνου)

7.Σύρος (Θέατρο Απόλλων)

8.Χίος (Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο)

9.Αγρίνιο (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο)

10.Ζάκυνθος (CINE Φώσκολος)

11.Καστοριά (Αμφιθέατρο ΤΕΙ)

12.Τρίκαλα (Δημοτικός Κινηματογράφος Μύλος)

13.Λεμεσός (Θέατρο Rialto)

14.Λάρνακα (Κ-CINEPLEX)

15.Λευκωσία (Κ-CINEPLEX)

16.Πάφος (Κ-CINEPLEX)

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος “The Met: Live in HD” από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η MYTILINEOS.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com. 

Η σεζόν 2017-18 της ΜΕΤ Opera , συνεχίζεται με μια σειρά από επιλεγμένες παραγωγές της ΜΕΤ μέχρι και τον Απρίλιο 2018.

MET OPERA - ΜΠΟΕΜ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

MET OPERA - ΜΠΟΕΜ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης - Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτή η κυβέρνηση σε εκβιασμούς δεν πρόκειται να υποκύψειΣήμερα 12:30 | Ειδήσεις

«Οι αγρότες έχουν στείλει τα δικά τους μηνύματα αλλά και η Πολιτεία απάντησε με βάση τις αντοχές της οικονομίας».

Θεσσαλονίκη - Μπλόκα: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στα δύο ρεύματαΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Οι αγρότες προχωρούν σε προσωρινό άνοιγμα των δρόμων ενόψει των εορτών.

Ιλίσια: Συντηρητής έπεσε με το ασανσέρ στο κενό και τραυματίστηκε σοβαράΣήμερα 13:40 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 που συγκεντρώθηκαν 3.330.000 ευρώ (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Πάνω από 35 χρόνια, ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, εμπνέει και κάνει πράξη τη δέσμευσή του για κοινωνική αλληλεγγύη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ξεκίνησε η αποστολή SMS για το δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας14:19Θεσσαλονίκη - Μπλόκα: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στα δύο ρεύματα14:02Ιλίσια: Συντηρητής έπεσε με το ασανσέρ στο κενό και τραυματίστηκε σοβαρά13:48Φάμελλος: Επιτέλους κύριε Μητσοτάκη σοβαρευτείτε13:34Αγροτικές κινητοποιήσεις – ΚΚΕ: Η αθλιότητα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο13:20Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο Ηρακλείου - Στο "κόκκινο" οι καθυστερήσεις 13:06Νέα εποχή στην Παρτίζαν με την πρόσληψη του Ζοάν Πενιαρόγια12:52Μητσοτάκης - Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτή η κυβέρνηση σε εκβιασμούς δεν πρόκειται να υποκύψει12:38Λαϊκές αγορές: Πως θα λειτουργήσουν την περίοδο των γιορτών12:24Missing Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων12:10Συνάντηση Μητσοτάκη με μαθήτριες και μαθητές του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Πάχνης Ξάνθης11:56Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 που συγκεντρώθηκαν 3.330.000 ευρώ (βίντεο)11:42Ηράκλειο: Σύλληψη 70χρονου για άσεμνες χειρονομίες σε 13χρονο11:28Άνω Λιόσια: Τέσσερα όπλα εντοπίστηκαν σε οικία μετά από έρευνα αστυνομικών11:14Μουντιάλ 2026: Αδιανόητες αυξήσεις στις τιμές ξενοδοχείων σε πόλεις που θα φιλοξενηθούν αγώνες11:00Θεσσαλονίκη: Αναστολή κινητοποιήσεων στα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης ενόψει Χριστουγέννων10:46Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακό χάος μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο10:32Euroleague: «Αντίο» στο 2025 στην Ευρώπη με νίκη εκτός έδρας, θέλουν να πουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός 10:18Ηράκλειο: Άγνωστοι βανδάλισαν τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης10:04Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έκλειναν διαδικτυακά «ραντεβού» μέσω εφαρμογής και λήστευαν τα θύματά τους09:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο