LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2017 07:03

Τι φέρνει η Αφροδίτη από το Ζυγό σε όλα τα ζώδια;

Από σήμερα το ζώδιο του Ζυγού υποδέχεται τον κυβερνήτη πλανήτη του, τον πλανήτη της αγάπης αλλά και του χρήματος. Τι να περιμένουν τα ζώδια;

Ζώδια - Αστρολογία

Από σήμερα το ζώδιο του Ζυγού υποδέχεται τον κυβερνήτη πλανήτη του, τον πλανήτη της αγάπης αλλά και του χρήματος την Αφροδίτη που αφήνοντας πίσω της το γήινο και περιοριστικό ζώδιο της Παρθένου θα μείνει σε αυτό το αέρινο ζώδιο ως τις 7 Νοεμβρίου 2017.

Στο ζώδιο του Ζυγού η Αφροδίτη εκφράζει θετικά τις ενέργειές της, φέρνοντας επιθυμία για ισορροπία, αρμονία, ομορφιά και ειρήνη.

Πρόκειται για μια θέση που θα μας ωθήσει να εξισορροπήσουμε καταστάσεις, να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαμε τσακωθεί αλλά και να δημιουργήσουμε ένα πιο αρμονικό κλίμα στις σχέσεις μας. Η επιθυμία για συντροφικότητα, μοίρασμα, συνεργασία και αλληλοσυμπαράσταση θα κυριαρχήσουν.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και  οι προβλέψεις για την επιρροή της σε όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση στη σχέση τους, ενώ γενικά οι μέρες τους θα χαρακτηρίζονται από ένα όμορφο κλίμα και αρκετές εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό προσδίδοντας ρομαντισμό και ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου. Έως τις 7/11, θα έχεις περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και στο ταίρι σου, ενώ φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και η δουλειά «βγαίνουν» αβίαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη διασκέδαση. Το διάστημα αυτό, θα έχεις έντονη την επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και φαίνεται πως πολλαπλασιάζονται οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού και σε παρακινεί να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου. Ίσως, θελήσεις να ομορφύνεις τον χώρο που μένεις αυτό το διάστημα ή έχεις περισσότερη διάθεση να φιλοξενήσεις κόσμο, να κάνεις ένα πάρτι, να καλέσεις φίλους και γενικώς να «ανοίξεις» το σπίτι σου.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού βελτιώνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και φέρνει νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι επαφές σου πολλαπλασιάζονται, συζητάς περισσότερο για τα ταλέντα σου, δέχεσαι προτάσεις και διαπραγματεύεσαι συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού βελτιώνει την οικονομική σου κατάσταση και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Αν αναζητούσες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, τις μέρες αυτές οι ευκαιρίες και οι προτάσεις πολλαπλασιάζονται, ενώ ίσως να κερδίσεις χρήματα από κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή από μια συνεργασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 14/10 κάνοντάς σε να αισθάνεσαι πιο γοητευτικός/ή και ελκυστικός/ή. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο δέχεσαι περισσότερες προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση, απολαμβάνεις περισσότερο την καλή παρέα, την κοινωνικότητα, το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να εκφράσεις την καλλιτεχνική – δημιουργική σου πλευρά. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία έρχεται πιο κοντά στη διαίσθησή σου, έχεις περισσότερη έμπνευση και ανακαλύπτεις μια κρυμμένη ομορφιά στα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/10, ανεβάζοντας την κοινωνική σου διάθεση. Έως τις 7/11, φαίνεται πως διευρύνεις τον κύκλο σου, κάνεις νέους κύκλους, κοινωνικοποιείσαι και συνδιαλέγεσαι με πολύ κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχεις και σε κάποια οργάνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία μέσα σε αυτό το διάστημα, ενώ γενικά προβάλεις περισσότερο τα χαρίσματά σου και δέχεσαι επιβράβευση και αναγνώριση για τους κόπους που καταβάλλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, εκκινώντας ένα διάστημα αρκετά εξωστρεφές και αισιόδοξο. Έως τις 7/11, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, ακόμα και άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, μιας και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις. Έως τις 7/11, είναι πιθανό να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλονταν ή να προχωρήσεις στη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, ενώ παράλληλα είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο