LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2017 08:10

Ζώδια: οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά και οι πλανήτες, με τις όψεις τους, έχουν βαλθεί να μας κάνουν αυτές τις ημέρες αξέχαστες! Τι να περιμένετε...

Ζώδια

Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ψυχική μας ηρεμία αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει όλα τα ζώδια να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικά και σε διαρκή επιφυλακή γιατί οι απογοητεύσεις και οι διαψεύσεις των προσδοκιών μας θα είναι ευθέως ανάλογες των επιθυμιών και των  συναισθημάτων μας.. 

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι ενεργή και δεν θα αργήσει να δημιουργήσει ένα κλίμα όχι και τόσο ευχάριστο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που φέρνει διαψεύσεις και παραπλανήσεις.

Στο στόχαστρο η ερωτική ζωή που “βάλλεται” από επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται και αναζητούν εκτόνωση. Ταυτόχρονα δημιουργούνται και διάφορα οικονομικά θέματα, που επιβάλλεται να διαχειριστούμε με σύνεση... Στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε τη διάθεση μας είναι πιθανό να μπούμε σε πειρασμό και να ξοδέψουμε άσκοπα τα χρήματα μας.

Σε προσωπικό επίπεδο και κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα... Ειδικότερα σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, ας προσπαθήσουμε να μην επενδύσουμε συναισθηματικά...

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μείνουμε λίγο περισσότερο μόνοι με τον εαυτό μας, να κάνουμε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση, να προσευχηθούμε ή να ασχοληθούμε με τον διαλογισμό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα;

Τα μεταβλητά ζώδια και κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το συγκεκριμένο τριήμερο φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε πως μπορεί να σας ταλαιπώρησε ή να σας πλήγωσε.

Ο Ερμής στον Ζυγό

Το Σάββατο, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 16 Οκτωβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό (ζώδιο της αρμονίας και της συνεργασίας), γίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητος στις εξωτερικές επιδράσεις και στις “δονήσεις” που εισπράττει από τρίτους. Ενστικτωδώς γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, είτε αυτό αφορά ένα γεγονός, είτε ένα πρόσωπο. Και, φυσικά, εναρμονίζεται πολύ εύκολα με τις καταστάσεις εκείνες που διαμορφώνουν τον περίγυρο του. Από την άλλη μεριά, o Ερμής γίνεται τώρα περισσότερο θεωρητικός...

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό;

Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του Αέρα που ανανεώνουν σημαντικά όχι μόνο την επικοινωνία τους και τις σχέσεις τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο