LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 02 Σεπτεμβρίου 2017 07:05

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ο μήνας Σεπτέμβριος μπήκε με τις επιδράσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα. Τι θα φέρουν οι πλανήτες στο κάθε ζώδιο και τι θα πρέπει να προσέξουμε;

ΖΩΔΙΑ

Ο μήνας Σεπτέμβριος μπαίνει με τις επιδράσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα. Είναι δύο πλανήτες που θα επηρεάσουν και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα του μήνα και όχι μόνο. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνουν ανατροπές τόσο σε θρησκευτικό όσο και κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας θα παίξει επίσης ένα σπουδαίο ρόλο αφού το υγρό στοιχείο θα φέρει πάλι θέματα με το μεταναστευτικό αλλά και με δολοπλοκίες και σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με τα κράτη. Παρόλο που το εξάγωνο Δία - Κρόνου φέρνει σταθεροποιητικές τάσεις, ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής από την Παρθένο, θα φέρουν σε προσωπικό επίπεδο ανακατατάξεις και φιλονικίες. Θα μας απασχολήσουν θέματα υγείας αλλά και εργασίας.

Η Πανσέληνος στις 6 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς γίνεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν σε σχέση με τέχνη, θρησκείες και σκάνδαλα.

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπαίνει αρκετά δυναμικά για σας τους Κριούς. Είναι ένας μήνας που μπορείτε να ανασυγκροτηθείτε. Παρόλο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τις πρώτες 4 ημέρες του μήνα, μετά θα δείτε ότι θα είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Η ερωτική σας ζωή μετά τις 20 σας χαρίζει δυνατές στιγμές και οι εμπειρίες σας μπορεί να πολλαπλασιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σας φέρνει αντιμέτωπους με οικογενειακές υποθέσεις που έπρεπε πολύ καιρό πριν να έχουν βρει τις λύσεις τους. Σας δίνεται η ευκαιρία τις πρώτες μέρες του μήνα να βρείτε τη λύση που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Η Πανσέληνος στις 6 στους Ιχθύς σας δίνει περισσότερη ενέργεια στο ερωτικό σας, σας κάνει πιο δημοφιλείς και σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, ο Σεπτέμβριος μπαίνει αρκετά δημιουργικά. Μια απρόσμενη έκπληξη θα απογειώσει ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Θα νιώσετε ότι το πρωτοποριακό και φιλόδοξο σχέδιο σας έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται. Η τάση που έχετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα και να παίρνετε ρίσκα αρχίζει να αποδίδει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του φθινοπώρου βρίσκει εσάς τους Καρκίνους με μια αναπάντεχη ευχάριστη επαγγελματική άνοδο. Ένα απρόσμενο ταξίδι θα σας δώσει αέρα ανανέωσης από τις πρώτες μέρες του μήνα. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία τάξη αυτό το μήνα και θα κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και θα βάλετε νέες βάσεις.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα του φθινοπώρου κάνει εσάς τους Λέοντες αρκετά ευδιάθετους. Μια απρόσμενη εξέλιξη απογειώνει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μια ιδιαίτερη πρόταση με αρκετές προοπτικές εξέλιξης και στο εξωτερικό να είστε έτοιμοι να μελετήσετε. Άνθρωποι που σας ξέρουν θα αναγνωρίσουν τις ικανότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου βρίσκει εσάς τα Παρθενάκια σε ένα κλίμα ριζικών αλλαγών. Αρχίζετε να παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνετε περισσότερη δράση. Θα λάμψετε με την παρουσία σας αφού έχετε μπει στο μήνα των γενεθλίων σας. Ο Άρης που από τις 5 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο σας, θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και δράση να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και θα σας διευκολύνει στις συζητήσεις και τις επαφές σας.  

ΖΥΓΟΣ

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπαίνει αρκετά εκρηκτικά για σας τους Ζυγούς. Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα παίρνετε μια σημαντική πλανητική βοήθεια και έτσι ένα πρωτοποριακό σας σχέδιο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Η ορθή φορά του Ερμή από τις 4 του μήνα δίνει στην επικοινωνία σας άλλον αέρα. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και πιο δημιουργικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις αρχές του μήνα εσείς οι Σκορπιοί θα λάβετε μια υλική ανταμοιβή για τους κόπους σας όλο αυτό το διάστημα που πέρασε. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας από άτομα κύρους, θα σας δώσουν ενέργεια κια δύναμη να μπορέσετε να ανεβείτε ακόμα παραπάνω. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη...  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει για σας τους Τοξότες αρκετά αντιφατικά. Είστε έτοιμοι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μια ενέργεια σας αυτή τη στιγμή ή μια απόφαση σας θα σας φέρει πολύ κοντά σε μια επιθυμίας που αρκετό καιρό παλεύατε για να καταφέρετε. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει μικρές καθυστερήσεις, αλλά από τις 4 του μήνα τα πράγματα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει για σας τους Αιγόκερους με αρκετές εντάσεις και αρκετά απρόοπτα. Αρκετές καταιγίδες μπορεί να ταράξουν την καθημερινότητα σας από τις πρώτες μέρες του μήνα, αλλά σίγουρα και αυτές είναι απαραίτητες για να επέλθει η ηρεμία. Παρά το τεταμένο κλίμα από τις πρώτες μέρες, οι οικογενειακές σχέσεις θα πρέπει να αναδιαμορφωθούν με οριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Εσάς τους Υδροχόους ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σας βρίσκει σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης. Ο σεισμός που έγινε μέσα σας τους προηγούμενους μήνες σας έφερε πιο κοντά στου πολυπόθητους στόχους σας. Αν ήσασταν σε διάσταση ή σε χωρισμό με τον/την σύντροφο σας, σίγουρα τώρα βλέπετε μια βελτίωση των σχέσεων σας με προοπτική να μπορέσετε μέχρι και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή και μια συμβίωση να είναι πιο κοντά στις επιθυμίες σας.  

ΙΧΘΥΕΣ  

Το ξεκίνημα του φθινοπώρου βρίσκει εσάς τους Ιχθύς ανακάμπτετε απρόσμενα οικονομικά. Από τις 4 του μήνα και μετά με την ορθή φορά του Ερμή η επικοινωνία σας γίνεται ευκολότερη. Θα αρχίσετε να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Η Πανσέληνος στις 6 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν αποκλείεται να έχετε ρήξη με τον έτερο σας ήμισυ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο