LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2016 16:21

Ο Ομπάμα βράβευσε τον Αλ Πατσίνο και τους Εagles (βίντεο)

Η στιγμή που αναβίωσε στη σκηνή η σκηνή του ταγκό από το «Άρωμα γυναίκας».  Βραβεία από τον Ομπάμα και στο συγκρότημα του θρυλικού «Hotel California».

Kennedy center - βραβεία - Al Paccino - the Eagles - James Taylor - Martha Argerich

Πέντε βραβεία απένειμε ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε ισάριθμους σπουδαίους καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην τελετή του Λευκού Οίκου για τα , ετήσια βραβεία του Κέντρου Κένεντι.

Ο Αλ Πατσίνο, το συγκρότημα των Eagles, ο τραγουδιστής γκόσπελ Μάβις Σταπλς, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Τζέιμς Τέιλορ και η πιανίστρια Μάρθα Άργεριχ, ήταν που έλαβαν τα βραβεία από τον Ομπάμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πολιτικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ επηρέασε την ατμόσφαιρα της τελετής.

Η έκπληξη βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των εκλογών, τις οποίες η γυναίκα του έχασε από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Kennedy center - βραβεία - Al Paccino - the Eagles - James Taylor - Martha Argerich

Ο Αλ Πατσίνο, πρωταγωνιστής στον «Νονό» και το «Άρωμα γυναίκας» δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις του φίλου και συναδέλφου του, Σον Πέν, ενώ πάνω στη σκηνή αναβίωσε και η ιστορική σκηνή του ταγκό από το «Άρωμα γυναίκας», μόνο που αυτήν τη φορά καβαλιέρος δεν ήταν ο Πατσίνο, αλλά ο Κρις Ο’ Ντόνελ.

Kennedy center - βραβεία - Al Paccino - the Eagles - James Taylor - Martha Argerich

Στην τελετή παρέλασαν κι άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και ο Κέβιν Σπέισι.

Ολόκληρη η απονομή θα προβληθεί στις 27 Δεκεμβρίου, από το CBS.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό ΚόμμαΣήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Το κόμμα της αλβανικής μειονότητας, με το οποίο η παράταξη Σιλιάνοφσκα επιδιώκει συμμαχία, διαχώρισε αμέσως τη θέση του.

Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή ΘράκηςΣήμερα 18:17 | Ειδήσεις

Ο τουρκικός τύπος ασκεί πιέσεις για επάνοδο από το μηδέν, όλων των ζητημάτων τα οποία ρύθμιζε η Συνθήκη της Λωζάνης.

Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίαςΣήμερα 20:16 | Ειδήσεις

Το μείγμα συναδέλφωσης, σχολιασμού των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας και... κορώνων αμφιλεγόμενης ιστορίας, που εκφώνησε ο κ. Ράμα.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακράτα: Σύλληψη άντρα για σωρεία εμπρησμών22:52Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα22:38ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τον τίτλο ο “Δικέφαλος”22:25“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)22:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την πρόκληση21:58Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα21:44Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονης σε ποδοσφαιρικό αγώνα21:30Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές21:17Σεισμός στην Ηλεία21:03Κόντρα Τουρκίας - Ισραήλ για εμπόριο: Αποκύημα φαντασίας, δηλώνει η Άγκυρα20:49Μπλίνκεν - Ράφα: Η επιχείρηση του Ισραήλ δεν θα διαλύσει τη Χαμάς20:36Φλόριντα: Αστυνομικός πήγε σε λάθος διεύθυνση και σκότωσε στρατιωτικό!20:22Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίας20:08Αττική: Κλοπές απέτρεψαν οι περιπολίες της ΔΙΑΣ19:54Βουλιαγμένη: Οδηγός πήρε κλήσεις 20000 ευρώ σε μία διαδρομή19:40Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα19:26Σχολεία: Πρεμιέρα για την Τράπεζα Θεμάτων, ξεκινά η δήλωση εξετάσεων από τους διευθυντές19:12Μαρία Κουτσουπιά - υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ: Κατάπτυστη η Συμφωνία των Πρεσπών, μακάρι να την καταγγείλουμε18:58Βόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό Κόμμα18:44Βραζιλία – πλημμύρες: Εκατόμβη νεκρών στο Ρίο Γκράντε18:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο