LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Πολιτισμός /

Πάνθεον

Δημοσίευση: 12 Φεβρουαρίου 2015 18:31

"Χτυπούν" απο σήμερα οι "Καμπάνες του Edelweiss"

Αυλαία σήμερα, στο Πάνθεον, για την πολυαναμενόμενη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Καμπάνες του Edelweiss

Αυλαία σηκώνει απόψε στο θέατρο Πάνθεον, η φιλόδοξη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την  Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση ενσαρκώνει μία Γερμανίδα που είναι παντρεμένη με έναν μάνατζερ μουσικής που στην Αμερική. Ένα «τραύμα » που έζησε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ως έφηβη -σύμφωνα με πληροφορίες τη βίαζε επανειλημμένως ένας Ρώσος στρατιώτης (ρόλο που κρατάει ο Ίβαν Σβιτάιλο)- την έχει «στοιχειώσει» και αδυνατεί να το ξεπεράσει. Τον σύζυγό της ενσαρκώνει ο Θανάσης Αλευράς, το «προσωπικό στοίχημα» της Άννας Βίσση, όπως αρέσκεται να λέει η ίδια.

Άννα Βίσση - Tweet

Καμπάνες του Edelweiss

Συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση, είναι ο Αιμίλιος Σταματάκης, που ενσαρκώνει τον γιο της Τζούλιαν,  ρόλο που πήρε περνώντας από οντισιόν. Είναι η πρώτη του δουλειά και όπως δήλωσε στις κάμερες δεν ήταν φαν της Άννας Βίσση και δεν είχε μελετήσει τη δουλειά της. Από την άλλη, η Άννα Βίσση όταν τον πρωτοείδε, είπε στον Νίκο Καρβέλα : «Αυτός είναι ο Τζούλιαν! Μακάρι να τραγουδάει κιόλας!». Ρόλο-κλειδί στην παράσταση έχει η Τάνια Τρύπη ενώ ο Γιάννης Σαμσιάρης θα ενσαρκώσει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πρώτο σύζυγό της Άννας στη Γερμανία.

Καμπάνες του Edelweiss

Οι ενορχηστρώσεις και η μουσική διεύθυνση είναι του Αλέξιου Πρίφτη. Τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Βίσση, Γιάννης Σιαμσιάρης, Θανάσης Αλευράς, Αιμιλιανός Σταματάκης και η Τάνια Τρύπη.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Nικόλαος Καραγκιαούρης, Ελένη Αλεξανδρή, Ιβάν Σβιτάιλο, Αρης Πλασκασοβίτης, Νικόλας Ραπτάκης.

Μαζί τους οι (με αλφαβητική σειρά): Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, Αντώνης Βλάχος, Δήμητρα Βλάχου, Γιώργος Γαζής, Σταυριάνα Γαρνάβου, Λούης Γεωργίου, Μαρία Θεοδώρου, Έλενα Κέκκου, Edgen Lame, Ευγενία Λιάκου, Αθηνά Μαντζώρου, Απόστολος Μπούρας, Carlos Eleuterio Perez, Μάριος Πετκίδης, Γιώργος Πουλιάσης.

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο