LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Αθλητικά /

Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 03 Φεβρουαρίου 2015 18:11

Σαντάνα και rotation εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο. Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Πανηγυρισμοί

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Φελίπε Σαντάνα θα πάρει μία πρώτη «γεύση» από το γήπεδο Καραϊσκάκη στο αυριανό (19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην βρίσκεται ούτε μία εβδομάδα στην Ελλάδα, όμως ο Βίτορ Περέιρα έκρινε πως πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής εν όψει Τούμπας.

Με το «μυαλό» στον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ντοσεβί, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ντουρμάζ, Γιαννούλη και Σαλίνο. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Μποτία και Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα, ανεβάζοντας ρυθμούς για το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Μέγιερι, Γιαννιώτη, Αυλωνίτη, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβα, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλη, Χάρα, Φορτούνη, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτη και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε τελικά σε τρίτη μετεγγραφή, αφού η Βέροια απάντησε δύο φορές αρνητικά σε προτάσεις των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν. Ο έγχρωμος επιθετικός θα κατηφορίσει το καλοκαίρι στον Πειραιά, καθώς έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές. Ο 26χρονος Γάλλος ήταν μάλιστα αυτός που ζήτησε από τον προπονητή της «βασίλισσας του βορρά», Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, να μην αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο