Έτοιμη σε 15 λεπτά
Δημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2013 13:42Εύκολη πίτσα
Υλικά
3 μπαγκέτες κομμένες στη μέση
1 φλιτζ. ψιλοκοµµένες λιαστές ντοµάτες
6 ντοµατίνια κοµµένα στα δύο
1 σκελίδα σκόρδο
6 φέτες χαλούµι ή ταλαγάνι ή µοτσαρέλα
3-4 φυλλαράκια βασιλικό ψιλοκοµµένα ή ρίγανη
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πάνω σε κάθε «φέτα» από τη μπαγκέτα τρίβουμε το σκόρδο, για να αρωματίσουμε το ψωμί. Απλώνουμε τις λιαστές ντομάτες, πασπαλίζουμε με το μυρωδικό που έχουμε επιλέξει, απλώνουμε από πάνω τα φρέσκα ντοματίνια και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ολοκληρώνουμε προσθέτοντας από μία φέτα τυρί.
Ψήνουμε το γκριλ του φούρνου για 8-10 λεπτά στους 180 βαθµούς έτσι ώστε να λιώσει το τυρί και να κάνει µια ωραία ροδοκόκκινη κρούστα.