LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Ζώδια /

Ζώδια & απιστία

Δημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2013 15:12

Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στην απιστία;

«Φως» στο φαινόμενο της απιστίας, επιχειρεί να δώσει η αστρολογία, ελπίζοντας να γίνουν κατανοητά τα αίτια και αν είναι δυνατόν να αποφευχθούν… . Ποια ζώδια είναι τα λιγότερο πιστά και οι εκπρόσωποι ποιου ζωδίου προσφέρουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία σχέση;

άνδρας γυναίκα ζευγάρι έρωτας αγάπη
Κριός
Είναι πιθανόν να σας απατήσει, μόνο και μόνο για να γευτεί έστω και για μια στιγμή την ελευθερία! Παρά την ευφορία που θα του προκαλέσει, είναι απίθανο να απαρνηθεί την ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο του για τις σεξουαλικές του παρασπονδίες. Να θυμόσαστε ότι ο Κριός είναι πολύ ζηλιάρης και μπορεί να χρησιμοποιήσει την απιστία για να τραβήξει την προσοχή σας.

Ταύρος
Αν  διαπράξει απιστία, μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη προσοχής από μέρους σας. Συνήθως οι Ταύροι διαπράττουν προδοσία, όταν έρθουν αντιμέτωποι με κάθε είδους «συναισθηματικού σοκ» λόγω υπερβολικής δυσπιστίας και ίσως το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή της συντρόφου τους. Για να ξεπεράσετε μια κρίση, το καλύτερο θα ήταν να θέστε τα προβλήματα επί τάπητος και να βρείτε την κατάλληλη λύση. Αν τον υποπτευθείτε και τον κατηγορήσετε όμως άδικα, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ και θα σας το χτυπά αιώνια.

Δίδυμοι
Θα πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι πάντοτε θα θέλει να κάνει νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμη αγαπητοί φίλοι, ότι στους Διδύμους η φιλία μετεξελίσσεται πολύ συχνά σε αγάπη και ερωτικό δεσμό! Εάν θέλετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, θα πρέπει να εκτονώσετε τα πάθη του ή να τον εξαντλείτε μέσα από διάφορες δραστηριότητες ή αθλήματα, όπως το ψάρεμα, το κυνήγι ή το σκι.

Καρκίνος
 Δεν του αρέσουν οι περιστασιακές σεξουαλικές επαφές και δεν έχει φυσική ροπή στην απιστία. Θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής, μια και ένας Καρκίνος δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ, και η μόνη περίπτωση που μπορεί να παρασπονδήσει, είναι να εμφανιστεί στο προσκήνιο μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Αρκετά αποτελεσματική στην περίπτωση αυτή θα ήταν μια σκηνή ζηλοτυπίας, μια και είναι γνωστό πώς ένας Καρκίνος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε μια αναμέτρηση με υψωμένη φωνή…

Λέων
Για να ξεστρατίσει θα πρέπει να έχει έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνει, που συνήθως είναι να του θίξετε τον εγωισμό του! Αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο του! Αποτελεί κοινό μυστικό πως για να μείνει ένας Λέοντας πιστός σε μια σχέση θα πρέπει να του χαϊδεύετε τα αυτιά με κολακείες… Για να τον κρατήσετε θα πρέπει να του αποδείξετε ότι η σχέση σας είναι το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής σας, τίποτε λιγότερο από το Α και το Ω!

Παρθένος
 Η δύναμη των συζυγικών δεσμών είναι ύψιστης σημασίας για αυτόν. Ως εκ τούτου, με την συζήτηση και την ειλικρίνεια θα μπορούσαν να λυθούν όλα τα θέματα που μπορούν να προκύψουν σε μια σχέση, στα πλαίσια φυσικά της λογικής. Ανάμεσα σ αυτά που θα μπορούσαν να βρουν λύση με έναν Παρθένο είναι και η υπερβολική ζήλια ή η έντονα επικριτική διάθεση για μικροπράγματα, κάτι που σε άλλα ζώδια θα ήταν απλά αδύνατον…

 Ζυγός
 Απεχθάνεται τους αδιάκριτους και αλαζόνες του ζωδιακού. Στις σχέσεις του και όταν ερωτεύεται πραγματικά, επιζητά  ένα επίπεδο ισορροπίας, την προσωπική του ανάπτυξη και την ικανοποίηση του μέσα από το πάθος! Όταν όμως τον αδικούν, χάνει την ψυχραιμία του, πληγώνεται η αυτοεκτίμηση του βαθιά και επιτίθεται με αιχμηρό τρόπο, προκαλώντας μεγάλες εντάσεις.

Σκορπιός
Όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, η κατάσταση τους είναι αρκετά σοβαρή… Λατρεύει το ταίρι του όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και ψυχικά! Δυστυχώς όμως πολύ συχνά ζηλεύει τον σύντροφο του και όταν υπάρξει ή πιστέψει ότι υπάρχει αφορμή, μπορεί να τραβήξει το σχοινί στα άκρα. Σε περίπτωση απιστίας να φυλάγεστε από την οργή ενός Σκορπιού και την αδυσώπητη συμπεριφορά του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να δείτε μπροστά σας έναν άνθρωπο που δεν θα τον αναγνωρίζετε.

Τοξότης
Είναι συνήθως παθιασμένοι και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφράσουν τα αισθήματα ή τον έρωτα τους. Απεχθάνονται όμως τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αναστολές! Οι Τοξότες δεν ανήκουν στα βίαια ζώδια και γι αυτό όταν βρεθούν εκτός εαυτού, πασχίζουν να εκτονώσουν την θυμό τους με τρόπο δημιουργικό. Μπορεί να απογοητευτούν και να αισθανθούν προδομένοι εάν αντιμετωπίσουν μικροψυχία, αδιαφορία ή κουτοπονηριά από το ταίρι τους.

Αιγόκερως
 Ερωτεύεται  σφοδρότατα, εκφράζει τα συναισθήματα του και παραμένει πιστός στην σχέση για αρκετά χρόνια. Τον εκνευρίζει αφάνταστα η επιπολαιότητα, η απερισκεψία και οι περίσσιες κουβέντες, ενώ τα κουτσομπολιά και οι πολύωρες συζητήσεις χωρίς νόημα και σκοπό τον απομακρύνουν. Αισθάνονται προδομένος όταν καταλάβει ότι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά και εάν τον πιέσετε ψυχολογικά και αισθανθεί κολλημένος στον τοίχο, είναι ικανός να σας πονέσει αφόρητα με τα λόγια που θα εκτοξεύσει εναντίον σας.

Υδροχόος
Ανήκει στους δύσκολους και άστατους χαρακτήρες του ζωδιακού. Για να διατηρήσετε την σχέση σας και να ζήσετε μαζί του, θα πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια σε πολλά δυσάρεστα πράγματα που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Πολύ συχνά είναι ασυνεπής, το χειρότερο όμως είναι ότι θέλει να βγουν και από πάνω… Όταν θυμώνει, οι σκέψεις του δεν έχουν ειρμό, το καλό είναι όμως ότι ξεχνάει σχεδόν αμέσως τον λόγο του διαπληκτισμού. Για να τον κερδίσετε και να αποφύγετε την προδοσία, αν θεωρήσουμε ότι με έναν Υδροχόο κάτι τέτοιο είναι δυνατό, κάντε του κάποιο δώρο, ίσως ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για να σας λατρέψει, ή προσκαλέστε τον σε γεύμα σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο.

Ιχθύς Ανήκει στο ζώδιο που αγαπά το ταίρι του και την οικογένεια του. Δεν απατά σχεδόν ποτέ και δεν προδίδει τα συναισθήματα τους, εάν τον περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Αν είναι κάτι που δεν αντέχει όμως είναι η έλλειψη καλοσύνης! Για να αποφύγετε την απιστία, μην τον κατηγορήσετε ποτέ άδικα, γράψτε του ένα ποίημα ή απλά περιμένετε υπομονετικά κάθε φορά, μέχρι να του περάσουν οι γκρίνιες και οι κλάψες. Και κυρίως, μην προσπαθήσετε να τον αλλάξετε.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο