LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2017 06:17

Άντε ρε ψιλικατζή!!!

Ο Γιάννης Αρβανίτης γράφει για τον Διοικητή Τμήματος ο οποίος συνελήφθη από τους αδιάφθορους επειδή ζητούσε «φακελάκι» από ιδιοκτήτη επιχείρησης με χώρο στάθμευσης.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Για κάτι «ψωρικατοστάρικα»… ξευτιλίστηκε Διοικητής Τμήματος! Όταν το έμαθα νωρίς το πρωί, είπα μέσα μου, «Γιάννη αυτός μπορεί και να τα κονόμησε για τα καλά»! Ρωτώντας όμως για λεπτομέρειες, κατάλαβα ότι η βλακεία… καμιά φορά ξεπερνά τα όρια!

Μετά από έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ, αποκαλύφθηκε ότι Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος της Αθήνας τους τελευταίους μήνες εξεβίαζε επιχειρηματία, αποσπώντας του χρήματα.

Είπα, «να δεις που θα δάγκωνε κανέναν για τα καλά» σκέφτηκα κι άρχισα τα τηλέφωνά μου. Βρε τον αθεόφοβο… Την είχε πέσει σε έναν αλλοδαπό υπεύθυνο παρκινγκ στη περιοχή, ζητώντας του «μηνιάτικο» ώστε να συνεχίζει να δουλεύει χωρίς μπελάδες και το κυριότερο, χωρίς τις Αρχές στα πόδια του, δηλαδή Εφορίες, ΙΚΑ, Πολεοδομίες …. Αστυνομία… κτλ.!

Εκεί φτάσαμε βρε παιδιά! Κοτζάμ Αστυνομικός Διευθυντής , να ξευτιλίζεται για κάνα δυο κατοστάρικα το μήνα! «Βρε δεν βγαίνει μεροκάματο», του έλεγε το θύμα, εκεί αυτός! «Θα σου έρθουν για έλεγχο… πέσε» του έλεγε και τι να έκανε ο άνθρωπος… τον χαρτζιλίκωνε τους τελευταίους μήνες!

Ρώτησα τη «πηγή μου» και μου αποκάλυψε πως για να «καρφώνει» ο Διευθυντής ζητούσε 300 ευρώ το μήνα! Τόσα του έλειπαν φαίνεται! Τι να έκανε ο ατυχής … Του τα έδωσε το πρώτο μήνα, του έδωσε τα μισά τον επόμενο, αλλά το τρίτο μήνα… «στράβωσε» και τον κάρφωσε αυτός στους Αδιάφθορους! Έτσι «στήθηκε» επιχείρηση και ο κος Διευθυντής συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα μέσα στο γραφείο του παρακαλώ, παρουσία δυο ακόμη συνάδελφων του, ο ρόλος των οποίων ερευνάται!

Μα καλά ρε φίλε για τέτοια φραγκοδίφραγκα «έκανες παιχνίδι»; Δεν σεβάστηκες τίποτα; Για το τίποτα… «κάηκες» με βενζίνη! «Άστα κε Αρβανίτη» μου είπε η πηγή μου, τέτοια ξεφτίλα δεν τη περιμέναμε! «Καταστράφηκε ο βλάκας για τα λιμά, σκέτος ψιλικατζής ήταν»! Μωρέ ότι και να ήταν τη πάτησε… «είπα μέσα μου» κι άρχισα να ψάχνω για άλλα! Όχι πως υποστηρίζω να «τα έπιανε χοντρά»… αλλά αφού δε το είχε, τη τα ήθελε τα «τσαλιμάκια»!!!

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο