Νέα Υόρκη
Δημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2015 14:10Ακόμη πιο εντυπωσιακή η πρωτοχρονιάτικη “Σφαίρα” της Τάιμς Σκουέαρ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη, όπου το κεντρικό σημείο των εκδηλώσεων θα είναι -όπως κάθε χρονιά- η Τάιμς Σκουέαρ.
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα κατακλύσουν την περίφημη πλατεία της αμερικανικής μεγαλούπολης για να υποδεχθούν το 2016, μετρώντας αντίστροφα καθώς η «Σφαίρα» θα υψώνεται στον ουρανό.
Φέτος, η «Σφαίρα» θα είναι πιο λαμπερή από ποτέ, καθώς προστέθηκαν 288 νέοι τριγωνικοί κρύσταλλοι στους 2.112 που ήδη την κοσμούν.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, έχει υποσχεθεί στους κατοίκους μία αξέχαστη Πρωτοχρονιά. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι, πάντως, δρακόντεια, υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.