LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Ευρωμπάσκετ 2015Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2015 08:42

Ευρωμπάσκετ 2015: Αντιμέτωπη με την Ισπανία η Λιθουανία στον τελικό

Την Ισπανία του Γκασόλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Λιθουανία στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Δείτε ζωντανά από τo Μακεδονία TV και τον ant1news.gr την αναμέτρηση.

Eurobasket 2015

Την Κυριακή στις 20:00 ο μεγάλος τελικός του Eurobasket 2015, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Μακεδονία TV και τον ant1news.gr.

Η Λιθουανία, με «όπλο» την άμυνά της επικράτησε της Σερβίας με 67- 64, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία του Γκασόλ. Παράλληλα, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ομάδα του Καζλάουσκας, που «εξουδετέρωσε» τη δυνατή επίθεση των Σέρβων, είχε το προβάδισμα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά την προσπάθειά των τελευταίων να φέρουν τα πάνω-κάτω στο φινάλε, άντεξε στην πίεση, «σφραγίζοντας» δίκαια την σπουδαία πρόκριση.

Η Ισπανία είχε ήδη πάρει το «χρυσό εισιτήριο» του τελικού, με τον Πάου Γκασόλ να κάνει το one man show και να ανατρέπουν το σκορ με τη Γαλλία, για να οδηγηθούν στο τελικό 80- 75.

Ο Γκασόλ, που κράτησε... μόνος του τους "φούριας ρόχας" ζωντανούς στο παιχνίδι, τελείωσε το ματς με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του σε μία σπουδαία πρόκριση. Για τη Γαλλία ξεχώρισαν οι Μπατούμ και Ντε Κολό, που πέτυχαν από 14 πόντους έκαστος, ενώ ο Πάρκερ έμεινε στα... ρηχά με 10 πόντους.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ.

Προηγουμένως, θα έχει ολοκληρωθεί ο «μικρός τελικός» μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας, τον οποίο θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά και ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο