LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Ευρωμπάσκετ 2015 /

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Δημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2015 21:59

Κατσικάρης: Συγχαρητήρια στην ομάδα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης, μετά την νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ. 

Φώτης Κατσικάρης - Τεχνικός - προπονητής - Εθνική Ελλάδος - μπάσκετ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της ΠΓΔΜ, στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, έδωσε ο τεχνικός της Εθνικής μας, Φώτης Κατσικάρης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Κροατία.

«Είναι πολύ σημαντικό να αρχίζεις ένα Ευρωμπάσκετ με νίκη. Πάντα είσαι νευρικός. Έχουμε μια καλή ομάδα και το σημαντικό σήμερα ήταν να βγούμε με ενέργεια και να έχουμε υπομονή. Στην αρχή του αγώνα περιορίσαμε τον Στογιανόφσκι με τον Αντετοκούνμπο, ενώ κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Κάποιες στιγμές ήμασταν βιαστικοί και κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά στο δεύτερο μέρος επιστρέψαμε πιο δυνατοί, είχαμε καλή κυκλοφορία και καταφέραμε να μπούμε με το δεξί. Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά ό,τι έγινε είναι ιστορία και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Φώτης Κατσικάρης και μίλησε για την αυριανή αντίπαλο της «γαλανόλευκης».

«Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και παίζει στην έδρα της. Έχω δει σχεδόν όλα τα φιλικά τους και μπορείς να διακρίνεις ότι έχουν ταλέντο, ισορροπία, αθλητικότητα, σχεδόν τα πάντα. Για μένα ο Τόμιτς είναι από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη για μάχη», τόνισε.

Από πλευράς του, ο τεχνικός της Εθνικής Σκοπίων, Μάριαν Σρμπινόφσκι, ανέφερε: «Συγχαίρω την ελληνική ομάδα, έπαιξαν καλά και άξιζαν τη νίκη. Εμείς παίξαμε καλά για τρεις περιόδους, αλλά είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ και τα πικ εν ρολ των Ελλήνων. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στη διάρκεια του αγώνα, επιστρέψαμε στο ματς 2-3 φορές που ξέφυγαν με διαφορά. Στο τέλος επέλεξα να ξεκουράσω παίκτες για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Ιλιέφσκι έπαιξε με πυρετό και ο Χέντριξ είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή και να προετοιμαστούμε για την Ολλανδία».

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο