LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Ευρωμπάσκετ 2015 /

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

Δημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2015 22:07

Μάντζαρης: Να βρούμε χημεία και ομαδικότητα

Στην ομαδικότητα στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης ενόψει της πρεμιέρας στο Ευρωμπάσκετ το Σάββατο απέναντι στα Σκόπια. 

Βαγγέλης Μάτζαρης

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η εθνική ρίχνεται στη "μάχη" του Ευρωμπάσκετ, έχοντας δώδεκα σούπερ σταρ στο "οπλοστάσιο" της. Οι δηλώσεις, όμως, του Βαγγέλη Μάντζαρη φανερώνουν ποιο είναι το κλίμα στην "επίσημη αγαπημένη" ενόψει του μεγάλου ραντεβού της πορτοκαλί "θεάς".

Ο διεθνής γκαρντ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει στη διοργάνωση, αρκεί να πάει ψηλά η ομάδα: «Είμαστε πέντε γκαρντ που όλοι δουλεύουν συστηματικά. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί να παίξω. Το θέμα είναι να βρούμε χημεία και ομαδικότητα. Αυτό με απασχολεί και τίποτε άλλο. Άλλες ομάδες που είχαν μόνο μεγάλες προσωπικότητες έφτασαν στο σημείο να παίξουν… μπουνιές».

Σύμφωνα με τον παίκτη του Ολυμπιακού, η άμυνα θα είναι το μεγάλο "όπλο" της "γαλανόλευκης" στη διοργάνωση: «Έχουμε δείξει στα τελευταία ματς ότι ξεκινάμε από την άμυνα. Δώσαμε την ταυτότητα αυτή στα φιλικά και αυτή είναι η αρχή μας. Κρατάμε τις ομάδες χαμηλά στο σκορ και πολύ κάτω από τους μέρους όρους τους. Η ομαδικότητα έχει σημασία και έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία ομάδα που το ”εγώ” πάει κάτω από το “εμείς”. Δεν μπορούμε να είμαστε στο 100%. Ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τις δυνατότητές μας στο παρκέ. Όλοι πιστεύω ότι μπορούσαμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

«Θέλουμε να φτάσουμε ξανά την Ελλάδα στην κορυφή γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει στενοχώριες», ανέφερε από πλευράς του ο  Γιάννης Μπουρούσης, ανακοινώνοντας την πρόθεση του να σταματήσει την καριέρα του στην επίσημη αγαπημένη το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο