LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Ευρωμπάσκετ 2015 /

Εθνική

Δημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2015 15:29

Στην επιβλητική Ζάγκρεμπ Αρίνα η πρεμιέρα της Εθνικής κόντρα στην ΠΓΔΜ

Η Εθνική μας ξεναγήθηκε χθες στο γήπεδο που θα αντιμετωπίσει αύριο στις 19:00 τα Σκόπια, με τον Μπουρούση να δηλώνει παρών.

Φώτης Κατσικάρης - Τεχνικός - προπονητής - Εθνική Ελλάδος - μπάσκετ

Μπορεί η Κροατία να είναι ο μεγάλος αντίπαλος για την Εθνική μας ομάδα του μπάσκετ, στην μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, αλλά ως οικοδεσπότες ήταν εξαιρετικά φιλικοί.

Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποδέχθηκαν χθες την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Ζάγκρεμπ Αρίνα και είχαμε πολλά «πηγαδάκια» να δημιουργούνται γύρω από το παρκέ του γηπέδου όπου αύριο η Εθνική μας στο εναρκτήριο παιχνίδι της θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σκοπίων.

Ο Περπέρογλου βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τους συμπαίκτες του στην Εφές, Σάριτς και Ντρέιπερ, ο Ζήσης με τον συμπαίκτη του στη Φενέρ, Ζόριτς, ο Παπανικολάου με τον Τόμιτς που συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα, ενώ και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, βρήκε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον Περάσοβιτς, τον οποίο είχε συναντήσει στη θητεία του στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις Σκοπιανών

Οι παίκτες των Σκοπίων μπορεί να γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ της αυριανής αναμέτρησης, αλλά το όνειρο μιας νίκης απέναντι στην Εθνική μας αποτελεί τεράστια πρόκληση γι’ αυτούς.

Ο παλιότερος παίκτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους, Ιλιέφσκι, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: Η Ελλάδα και η Κροατία είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Έχετε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ξέρουν πως παίζεται το μπάσκετ. Πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια στο αυριανό παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε κοντά στο σκορ στη διάρκεια του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να σας ανταγωνιστούμε. Δεν ξέρω πόσοι Έλληνες φίλαθλοι θα έρθουν, για εμάς είναι σημαντικό ότι θα έχουμε περίπου 2 χιλιάδες οπαδούς, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Εγώ είμαι με διαφορά ο πιο παλιός από όλους.

Από την πλευρά του ο Χέντρικς αναφέρθηκε ονομαστικά και σε κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής μας τους οποίους γνώρισε στο NBA: Έχω μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό μπάσκετ. Έχετε πολύ καλούς και σκληρούς παίκτες, με τους οποίους αγωνίζομαι εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα με κάποιους από αυτούς έχω αγωνιστεί μαζί, είναι πολύ ωραίοι τύποι. Με τον Καλάθη τα είπαμε και στο λόμπι του ξενοδοχείου. Με τον Κουφό γνωριζόμαστε χρόνια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε ιστορία μαζί.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Σήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο