LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Τελικός

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2015 23:15

Europa League: Στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr ο τελικός Ντνίπρο - Σεβίλλη

Δείτε ζωντανά το βράδυ της Τετάρτης (21:45) τον μεγάλο τελικό του Europa League στον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr . 

Europa League - Ντνίπρο - Νάπολι

Στη Βαρσοβία, όπου η Ντνίπρο και η Σεβίλλη θα διεκδικήσουν το βράδυ της Τετάρτης (21:45, απευθείας μετάδοση από τον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr) το τρόπαιο του Europa League, «χτυπάει η καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Και οι δύο φιναλιστ δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν μία μάχη μέχρι τέλους στον τελικό για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να σηκώσουν το Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ οι «πρωτάρηδες» σε τελικό Ουκρανοί επιδιώκουν να ολοκληρώσουν την εκπληκτική τους φετινή πορεία και να γίνουν η τρίτη ουκρανική ομάδα με ευρωπαϊκό κύπελλο στην τροπαιοθήκη τους.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσουμε ως εδώ, αλλά όσο τρως σου ανοίγει η όρεξη», ανέφερε ο τεχνικός της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας «θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν υπάρχει νευρικότητα. Το σημαντικό είναι να το έχουν ξεχάσει μέχρι αύριο». Απέφυγε, πάντως, να αποκαλύψει τα πλάνα του ενόψει του τελικού.

Από πλευράς του, ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι, στάθηκε στο έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών του και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν επί ισπανικού εδάφους με το τρόπαιο. «Θέλω να φτάσουμε τις τέσσερις κατακτήσεις, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Έμερι .

«Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει. Όχι μόνο παίζουμε στον τελικό, αλλά και τρεις παίκτες μας σύντομα θα βρίσκονται στην εθνική Ισπανίας. Θέλουμε να κλείσουμε ιδανική τη σεζόν με τη νίκη. Αυτό δεν πρέπει να μας προσθέτει άγχος, αλλά κίνητρο», πρόσθεσε ο τεχνικός των Σεβιγιάνων, κρατώντας επίσης κλειστά τα χαρτιά του για την αρχική σύνθεση, με την οποία θα ξεκινήσει η ομάδα του.

Τον μεγάλο τελικό θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά στις 21:45 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στον ant1news.gr, ΕΔΩ

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο