LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Ουκρανία

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2015 20:20

Ντνίπρο: Από τις στάχτες του πολέμου στον τελικό του Europa League

Η αποστολή της Ντνίπρο αναχώρησε από τη σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο πατρίδα της για την Πολωνία. Ζωντανά ο τελικός από τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr

ΝΤΝΙΠΡΟ - EUROPA LEAGUE

Η «Σταχτοπούτα» του φετινού Europa League, η ουκρανική Ντνίπρο, θέλει να ολοκληρώσει την παραμυθένια πορεία της με την κατάκτηση του τροπαίου. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το κάνει κερδίζοντας την περυσινή κάτοχο του, τη Σεβίλλη, στον τελικό της Τετάρτης.

Η αποστολή της Ντνίπρο αναχώρησε από το σπαρασσόμενο από τον εμφύλιο Ντνιπροπετρόφσκ για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου θα δώσει τη δική της «μάχη» για να αρπάξει το Κύπελλο του Europa League από τα χέρια της ισπανικής Σεβίλλης.

«Χρειάστηκε να δώσουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στο Κίεβο και στη φάση των Ομίλων οι εξέδρες ήταν ουσιαστικά άδειες, χωρίς την ατμόσφαιρα ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Παλέψαμε, σφίξαμε τα δόντια και κερδίσαμε το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα στο ματς με τη Νάπολι, που αγωνιστήκαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο», δήλωσε ο αμυντικός της Ντνίπρο Αρτέμ Φεντέτσκι.

Ο αρχιτέκτονας της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας, ο προπονητής Μίρον Μάρκεβιτς έδωσε και μία άλλη διάσταση στον τελικό της Βαρσοβίας: «Οι παίκτες μου κι εγώ θέλουμε να δείξουμε πως παρά τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας, το ποδόσφαιρο παραμένει ζωντανό στην Ουκρανία.»

Οι κάτοικοι του Ντνιπροπετρόφσκ περιμένουν με λαχτάρα να γιορτάσουν την κατάκτηση του Europa League από την ομάδα της πόλης τους. «Παρά τον πόλεμο στην πατρίδα μας, δε χάνουμε το ηθικό μας. Αυτό από μόνο του είναι ένα επίτευγμα», λέει ένας εξ αυτών.

Μη χάσετε τον τελικό του Europa League, μεταξύ της Ντνίπρο και της Σεβίλλης, την Τετάρτη στις 21:45, ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο