LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Φιορεντίνα-Σεβίλλη: 0-2

Δημοσίευση: 14 Μαΐου 2015 23:56

Θριαμβεύτρια και στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Σεβίλλη

Η κάτοχος του τροπαίου νίκησε τη Φιορεντίνα για δεύτερη φορά και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Europa League.

Europa League - Φιορεντίνα - Σεβίλλη

Το 3-0 του πρώτου αγώνα είχε μετατρέψει τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία, αφού η Σεβίλλη ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, η κάτοχος του τροπαίου «καθάρισε» και το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι», πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Μπάκα άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπανέγκα. Από τα πόδια του Μπανέγκα ξεκίνησε και η φάση του δεύτερου γκολ στο 27, με σκόρερ αυτήν τη φορά τον Καρίσο.

Μοιραίος παίκτης για τους «βιόλα» ο Ίλισιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει σε τρεις πολύ καλές περιπτώσεις, με αποκορύφωμα την άστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52ο λεπτό.

Europa League - Φιορεντίνα - Σεβίλλη

Europa League - Φιορεντίνα - Σεβίλλη

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα: Νέτο, Ροντρίγκεζ, Πιζάρο, Φερνάντες (67’ Μπάντελι), Σάβιτς, Χοακίν, Μπασάντα (46’ Πασκουάλ), Μπόρχα Βαλέρο, Μάρκος Αλόνσο, Ίλισιτς, Σαλάχ.

Σεβίλλη: Ρίκο, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Καρίσο, Κολοτζιέτζακ, Μπανέγκα (55’ Ιμπόρα), Βιτόλο (74’ Ρέγες), Μ’ Μπιά, Βιδάλ, Κόκε, Μπάκα (70’ Γκαμέιρο).

Η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Europa League την ουκρανική Ντνίπρο, η οποία πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της με 1-0 επί της Νάπολι.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο