LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Ημιτελικά

Δημοσίευση: 07 Μαΐου 2015 23:58

Αγκαλιά με την πρόκριση η Σεβίλλη, «ολοζώντανη» η Ντνίπρο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιδάλ, η Σεβίλλη συνέτριψε με 3-0 την Φιορεντίνα και βρίσκεται με το… ένα πόδι στον τελικό. Ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Νάπολι απέσπασε η Ντνίπρο.

Σεβίλλη - Φιορεντίνα

Έχοντας τον Βιδάλ σε μεγάλη βραδιά, η Σεβίλλη πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Φιορεντίνα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Europa League και πλέον βρίσκεται μία… ανάσα από το να σφραγίσει το «εισιτήριο» που οδηγεί στον μεγάλο τελικό της Βαρσοβίας, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η κάτοχος του τροπαίου ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 17ο λεπτό με τον Βιδάλ, ενώ ο ίδιος στο ξεκίνημα της επανάληψης (52΄) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, γράφοντας το 2-0. Ο 25χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τη σπουδαία εμφάνισή του με την ασίστ που έβγαλε στο 75ο στον Γκαμεϊρό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Σεβιγιάνων.

Από πλευράς της, η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πλέον έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στον επαναληπτικό.

Δείτε τα γκολ της Σεβίλλης:

 





Οι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Ρίκο, Βιδάλ, Καρίσο, Κολοντζιετσάκ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Εμπιά, Μπανέγα, Βιτόλο, Ρέγες (58' Κόκε), Μπάκα (74' Γκαμερό).

Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς (46' Ρίτσαρντς), Σάβιτς, Ροντρίγκες, Αλόνσο, Μπάντελ (68' Πισάρο), Φερνάντες, Βαλέρο, Χοακίν, Σαλάχ, Γκόμεθ (80' Ίλιτσιτς).

Οι καλύτερες φάσεις:



Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:



Νάπολι - Ντνίπρο

Προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού απέκτησε την ίδια ώρα και η Ντνίπρο. Η ουκρανική ομάδα άντεξε στην πίεση της Νάπολι επί ιταλικού εδάφους, στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης και έκανε την έκπληξη, παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 απέναντι στους «παρτενοπέι».

Μετά από ένα «φτωχό» σε θέαμα πρώτο ημίχρονο, η Νάπολι ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και προηγήθηκε με τον Νταβίντ Λόπεζ στο 50ο λεπτό. Ακολούθησαν μερικές καλές φάσεις με τον Ιγκουαΐν, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες για τους «παρτενοπέι», με αποτέλεσμα η Ντνίπρο να βρει την ευκαιρία να χτυπήσει στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο Σελέζνιοβ, που μπήκε ως αλλαγή στο 80΄, ισοφάρισε σε 1-1 στο 81ο λεπτό του αγώνα (από θέση οφσάιντ) και χάρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην ομάδα του, που έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Αντούχαρ, Μάτζο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ζορζίνιο, Νταβίντ Λόπεζ (71' Γκάργκανο), Καγεχόν (77' Γκαμπιαντίνι), Χάμσικ, Ινσίνιε (82' Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

Ντνίπρο: Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Λέο Μάτος, Κάνκαβα (69' Μπέζους), Φέντορτσουκ, Λουτσκέβιτς (57' Μπρούνο Γκάμα), Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Κάλινιτς (80' Σελέζνιοβ).

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο