LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2014 22:46

Τελικός για τον ΠΑΟΚ το ματς με τη Γκινγκάμπ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν επίγνωση της κρισιμότητας της αναμέτρησης, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε «ό,τι πει η Παναγιά θα γίνει».

Άγγελος Αναστασιάδης - Ράζβαν Ρατς

«Είναι τελικός για εμάς και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε απόλυτη επίγνωση της σημασίας του αγώνα», τόνισε ο Ράτζβαν Ρατς για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη γαλλική Γκινγκάμπ στην Τούμπα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ήττα από την Ξάνθη θα λειτουργήσει αφυπνιστικά για την ομάδα του. «Το μεγαλύτερο καλό για μας ήταν η ήττα στην Ξάνθη, παρά οι νίκες. Μας προσγείωσε και καταλάβαμε πως πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης επιχείρησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του. «Κάναμε μεγάλο ταξίδι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη για να φτάσουμε εδώ στο τελευταίο παιχνίδι κι ελπίζω να μας βοηθήσει η Παναγιά. Ό,τι πει η Παναγιά θα γίνει», είπε.

Ο Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πάντως πως για την ομάδα του δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. «Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κανένα άγχος. Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά. Φτάσαμε μέχρι εδώ επειδή δεν έχουμε άγχος. Μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Ελπίζω στο τέλος του αγώνα να είμαι ικανοποιημένος και όχι θυμωμένος».

 

Παρακολουθήστε την κρίσιμη αναμέτρηση στον ΑΝΤ1 και στο antennanews.gr

Το μαγικό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa League συνεχίζει να «παίζει» στον ΑΝΤ1 και το www.antennanews.gr. Zωντανά την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 22:05, ο αγωνας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκινγκάμπ. 

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, απολαύστε Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση καθώς και εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις κρίσιμες αναμετρήσεις των υπόλοιπων ομάδων.

Οι ελληνικές βραδιές του Europa League είναι μόνο στον ΑΝΤ1 και το www.antennanews.gr.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο