LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Europa League

Δημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2014 14:28

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα

Το ευρωπαϊκό τους κοστούμι φορούν απόψε οι τρεις ελληνικές ομάδες και θέλουν μόνο θετικό αποτέλεσμα. Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ (20.00) στο ant1news.gr.

Europa League - Παναθηναικός - ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Έτοιμος για τον αποψινό αγώνα (20.00) με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία είναι ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Τον αγώνα Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά στις 20.00 από το ant1news.gr και την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Δείτε live τον αγώνα ΕΔΩ!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιακουμής, με τον Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά και Ρατς μπροστά του, ενώ στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μακ και Αθανασιάδης, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Μάρτενς, Σπουρόπουλος, Κουλούρης, Κίτσιου, Παπαδόπουλος και Γκολάσα.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό το θετικό αποτέλεσμα απόψε (22.05) στην Πορτογαλία εναντίον της Εστορίλ. Η ήττα της πρεμιέρας από την Ντιναμό Μόσχας, καθιστά επικτακτική την ανάγκη κατάκτησης βαθμών στο σημερινό ματς, κάτι που αναγνώρισε και ο Γιάννης Αναστασίου. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος μπροστά του  θα έχει τους Μπούρμπ, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.  Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης (ή Ντίνας), Μπαϊράμι και Πέτριτς.  Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Ατζαγκούν Πέτριτς, Μπούι, Καρέλη και Τριανταφυλλόπουλος. Εκτός έμειναν οι Μπεγκ και Μέντες.  

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει σήμερα (22.05) την Παρτιζάν Βελιγραδίου, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, για να μπουν στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Europa League. 

«Τις προηγούμενες χρονιές ο Αστέρας πέρασε τα σύνορα, αυτή τη φορά όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Και δεν αρκείται ούτε σε μια απλή συμμετοχή στους ομίλους. Κάθε ομάδα διαμορφώνει το χαρακτήρα της και για να γίνει αυτό δεν αρκούν τα αποτελέσματα, σημασία έχει πώς τα διεκδικείς. Ο Αστέρας από τις προκριματικές φάσεις του Γιουρόπα Λιγκ έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα» δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, Ανδρέας Ζήκος.

Ο Αστέρας θα αγωνιστεί με τους Κοσίτσκι κάτω από τα δοκάρια και Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδη στην άμυνα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ζησόπουλος, με τους Μουνάφο και Ουσέρο εσωτερικούς μέσους, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ρόλε και ο Μάσα, με τον Πάρα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Τιέ Μπι, Μπαράλες, λίκο, Μπακασέτας, Κιτόκο, Τσοκάνης και Γιαννιώτας. Εκτός είναι ο ανέτοιμος Κουρμπέλης και ο Μπαντιμπανγκά.

Όλη η αγωνιστική δράση στο Europa League live

Τα μεσάνυχτα στο Europa League live, o Ιάκωβος Φιλιππούσης παρουσιάζει και αναλύει την 2ηαγωνιστική του Europa League. 

Στην εκπομπή, εκτός από τα γκόλ και τις σημαντικότερες φάσεις των αγών  θα προβληθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – Παρτιζάν, Εστορίλ – Παναθηναϊκός. 

Οι Ελληνικές βραδιές του Europa League είναι μόνο στον ΑΝΤ1.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:16Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο