Παναθηναϊκός
Δημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2014 21:52Συμφωνία με Λαγό
Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη
Ο Λαγός απέρριψε αρχικά την πρόταση του Παναθηναϊκού την περασμένη Τρίτη αλλά στη συνέχεια το σκέφτηκε καλύτερα, ζήτησε νέα παράταση από τον Νίκο Νταμπίζα την περαμένη Παρασκευή και τελικά είπε το ναι την Κυριακή στην επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ.
Ο διεθνής με την εθνική ελπίδων μέχος αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού και συμφώνησε προφορικά για την παραμονή του για τρια ακόμη χρόνια και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης ήθελε καλύτερους οικονομικούς όρους από τις 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, όμως κατάλαβε και ο ίδιος ότι η ανάδειξη και η καθιέρωση του στον Παναθηναϊκό, είναι ήδη μέλος της πεντάδας των αρχηγών, τον βοήθησε στην καριέρα του και προτίμησε τη σιγουριά από την αβεβαιότητα. Άλλωστε ως βασικός στους "πράσινους" μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της εθνικής και γιατί όχι κάποια στιγμή να ανοίξει η πόρτα και για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο.
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έδειξε στον Λαγό πως αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι για το σύλλογο, προέρχεται από τις ακαδημίες και δεν τον αντιμετώπισε μόνο ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.