LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΔικαιοσύνηΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2019 13:50

Επελαύνει η “Σοφία” (εικόνες)

Στα λευκά τα ορεινά και πολλές πόλεις ανά την επικράτεια. Προβλήματα στις μετακινήσεις. Κλειστοί δρόμοι και στην Αττική.

Χιόνια - Αργολίδα

Πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις ανέμους και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, φέρνει η κακοκαιρία «Σοφία», που θα επηρεάσει την Ελλάδα έως και το Σάββατο.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η χιονοκάλυψη θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σήμερα και την Παρασκευή. Χιονοπτώσεις αναμένονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις βραδινές ώρες πιθανώς στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας «Σοφία» θα είναι το δριμύ ψύχος, καθώς αέριες μάζες πολικής προέλευσης θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο, με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Χιόνια - λίμνη Πλαστήρα

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική, λόγω του χιονιού

Λόγω της χιονόπτωσης, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης έως το ύψος του κέντρου εστίασης «Πανόραμα».

Προβλήματα και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία

Η κακοκαιρία εχει προκαλέσει ήδη τα πρώτα προβλήματα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Δυο πτήσεις εξωτερικού ματαιώθηκαν, ενώ 5 πτήσεις του εσωτερικού με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο "Μακεδονία" και κατευθύνθηκαν σε Καβάλα και Αθήνα.

Με δεδομένο ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται τα φαινόμενα να ενταθούν, άπαντες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", βρίσκονται σε ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Aναλυτικά τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στις παρακάτω περιοχές, όπου σημειώνεται χιονόπτωση:

1.Από το 6ο χλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών –Θήβας στο ρεύμα προς Θήβα, στην περιοχή των Βιλίων

2.Από το 32,3 χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στα διόδια των Αφιδνών στο ρεύμα προς Λαμία, με εξαίρεση τα φορτηγά που έχουν προορισμό τη Χαλκίδα.

3.Η κυκλοφορία των οχημάτων από το 6ο χλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θήβας στο ρεύμα προς Θήβα, στα Βίλια γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο έλεος της «Σοφίας» και η Φθιώτιδα

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Λαμίας και ήδη περιφερειακά αρχίζουν και δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα.

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων προληπτικά από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς Άμφισσα όπου εντοπίζεται και η μεγάλη ένταση της χιονόπτωσης.

Σε ό,τι αφορά τη Δυτική Φθιώτιδα και την Ευρυτανία η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη ο δρόμος από Λαμία προς Καρπενήσι παραμένει ανοιχτός ενώ είναι απαραίτητες και οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο και στην περιοχή του Μπράλου στο δρόμο Λαμίας Άμφισσας όπως και στο 51ο χιλιόμετρο.

Σε ό,τι αφορά το δρόμο Λαμίας Δομοκού τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα ενώ μετά την έξοδο της Λαμίας γίνεται έλεγχος στα αυτοκίνητα για αντιολισθητικές αλυσίδες οι οποίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων τις επόμενες ώρες θα είναι ανάγκες.

Χιόνια - Λαμία

Σε ό,τι αφορά το εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας τα έντονα καιρικά φαινόμενα εντοπίζονται από τα Καμένα Βούρλα μέχρι τις Ράχες σε ένα μήκος 80 χλμ ωστόσο όμως τα εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται συνεχώς. Τα μικρά προβλήματα στο εθνικό δίκτυο εντοπίζονται κοντά στη Λαμία και ιδιαίτερα από την περιοχή του Μώλου στο 185 χλμ μέχρι το 205 χλμ λίγο πριν τη Λαμία. Τέλος στην περιοχή του Μαρτίνου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Στο μεταξύ η Αστυνομική Διεύθυνση της Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κίνησης των φορτηγών στο Εθνικό δίκτυο από την Τραγανά μέχρι τη Στυλίδα.

Χιόνια - Λαμία

Η τροχαία ακινητοποιεί τα βαρέα οχήματα στα διόδια της Τραγάνας αλλά και στον κόμβο του Αγίου Κωνσταντίνου έτσι ώστε από τα Καμένα Βούρλα μέχρι και τις Ράχες να μην κινείται φορτηγό αυτοκίνητο.

Στο αντίθετο ρεύμα για τα βαρέα οχήματα που κινούνται από Λάρισα προς Αθήνα η τροχαία απαγόρευσε την κυκλοφορία από το 242 χλμ στο ύψος των Ραχών και μέχρι τα Καμμένα Βούρλα. Έτσι στο τμήμα από Ράχες μέχρι Καμένα Βούρλα που παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα με το χιόνι να βρίσκεται στο οδόστρωμα της εθνικής οδού δεν κυκλοφορούν βαρέα οχήματα καλά γίνεται συνεχής προσπάθεια από εκχιονιστικά οχήματα για να κρατήσουν το εθνικό δίκτυο ανοικτό. Όπως τουλάχιστον προκύπτει μέχρι στιγμής υπάρχουν περίπου 20 κρίσιμα χιλιόμετρα από τα διόδια της Αγίας Τριάδας μέχρι λίγο πριν τη Στυλίδα όπου τα καιρικά φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα και η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση.

Χιόνια - Λαμία

Η έντονη χιονόπτωση συνεχίζεται και στον υπόλοιπο νομό και στους δρόμους Λαμίας Δομοκού μετά την Λαμία η κυκλοφορία των ΙΧ μόνο με αλυσίδες ενώ το ίδιο ισχύει και στην περιοχή του Μπράλου από το 5μ χιλ του δρόμου Λαμίας Άμφισσας και από το 54χλμ του δρόμου Λαμίας Καρπενησίου.

Χιόνια στη Μακεδονία

Χιόνια σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, έφερε ήδη το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας, η «Σοφία». Δριμύ είναι επίσης το ψύχος και στα πεδινά, ενώ σε ετοιμότητα είναι οι περιφέρειες και οι δήμοι.

Στη Θεσσαλονίκη χιονίζει ήδη στον Χορτιάτη και στα γύρω ορεινά, ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, χιόνι αναμένεται να πέσει και μέσα στην πόλη τις επόμενες ώρες. Η κίνηση των οχημάτων μέχρι αυτή την ώρα στα ορεινά της Θεσσαλονίκης διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χιονισμένη είναι και η Αρναία της Χαλκιδικής, καθώς και τα γύρω ορεινά χωριά, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από και προς το χωριό Ταξιάρχης.

Επίσης, χιονίζει σε όλους τους κεντρικούς και περιφερειακούς δήμους του Ν. Ημαθίας και αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται προς το χιονοδρομικό του Σελίου και προς το χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια.

Στο Κιλκίς, αλυσίδες χρειάζονται στην Επαρχιακή Οδό Κιλκίς – Γουμένισσας στο 14 χλμ., ενώ και στις Σέρρες χιονίζει σε όλο το νομό και θα χρειαστούν αλυσίδες τα οχήματα που θα κινηθούν προς το χιονοδρομικό του Λαϊλιά.

Χωρίς να προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Δυτική Μακεδονία, με το χιόνι να φθάνει περίπου τα 15 εκατοστά και τη θερμοκρασία να φτάνει και τους -3 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κοζάνη αλυσίδες χρειάζονται μόνο τα οχήματα που κινούνται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Φλώρινας μετά το Αμύνταιο και σε όλο το τμήμα του Δήμου Εορδαίας, ενώ στο Ν. Καστοριάς αλυσίδες απαιτούνται στα οχήματα που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βιτσίου από το 18ο-28ο χλμ., στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης από το 30-43 χλμ. και Αμυνταίου- Καστοριάς μέσω Κλεισούρας από το 22-32 χλμ.

Στα Γρεβενά δεν υπάρχουν ακόμη ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, ενώ στη Φλώρινα αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην Εθνικό Οδό Φλώρινας – Κρυσταλοπηγής.

Προβλήματα στην κίνηση και στη Θεσσαλία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές του Νομού Λάρισας, χωρίς προς το παρόν να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Χιόνια - Φάρσαλα

Στα λευκά το Λιβάδι Ελασσόνας, η Μελούνα, αλλά και τα Φάρσαλα, ενώ ήπια χιονόπτωση και χιονόνερο σημειώνεται από το πρωί και στη πόλη της Λάρισας.

Χιόνια - Φάρσαλα

Χιονόπτωση σημειώνεται και στην Καρδίτσα, όπου η λίμνη Πλαστήρα έχει παγώσει.

Χιόνια - λίμνη Πλαστήρα

Χιόνια - λίμνη Πλαστήρα

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, όμως, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Ελασσόνας, στην Επαρχιακή Οδό Ελάφου-Σκλήθρου και στην Επαρχιακή Οδό Μεγαλόβρυσου - Ανατολής.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σημείωσε ότι, από το βράδυ, πάνω από 150 μηχανήματα επιχειρούν στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ώστε οι δρόμοι να παραμένουν ανοιχτοί, ενώ κάλεσε τους πολίτες να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έντονες χιονοπτώσεις πλήττουν και τη Δυτική Θεσσαλία, καθώς χιονίζει εκτός από τα ορεινά και τα ημιορεινά, στα πεδινά και στις πόλεις.

Στο Νομό Τρικάλων, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, το ύψος του χιονιού φτάνει μέχρι και 50 πόντους στα ορεινά, ενώ στα πεδινά και σε πόλεις, ξεκινά από τους πέντε πόντους. Η Π.Ε. Τρικάλων συνδράμει με 42 μηχανήματα και μέχρι τώρα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις παρακάτω περιοχές:

Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων από 28ο χλμ (θέση Μουργκάνι) έως 65ο χλμ. (Α/Κ Μαλακασίου)

Επ. οδός Τρικάλων - 'Αρτας από 25ο χλμ (θέση Αναβρυσούλα) έως 75ο χλμ. (γέφυρα Αλεξίου)

Επ. Οδός Πύλης - Μεσοχώρας από 4ο χλμ. (θέση Πηγή των Θεών) έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα)

Επαρχιακό οδικό δίκτυο Ασπροποτάμου (από 35ο έως 68ο χλμ)

Στα λευκά και η Ήπειρος

Χιόνια - Ιωάννινα

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώνεται από τις 2 τα ξημερώματα σε όλο τον Νομό Ιωαννίνων και στα ορεινά της 'Αρτας, ενώ 35 μηχανήματα αποχιονισμού και ρήψης αλατιού δουλεύουν πυρετωδώς σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Χιόνια - Ιωάννινα

Χιόνια - Ιωάννινα

Χιόνια - Ιωάννινα

Περίπου 2,5 τόνοι αλατιού έχουν πέσει ήδη στους δρόμους, ενώ συνεχίζονται οι ρίψεις με 15 αλατιέρες.

Ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν, με το θερμόμετρο να δείχνει το πρωί στο Μέτσοβο -5 βαθμούς Κελσίου, -6 στη Βωβούσα και -7 στο Δίστρατο της Κόνιτσας.

Έντονες χιονοπτώσεις στη δυτική Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι έντονες χιονοπτώσεις σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Νίκος Γυφτάκης.

Ειδικότερα, χιονίζει σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων, ενώ στην Ηλεία χιονοπτώσεις καταγράφονται σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.

Χιόνια - Ιωάννινα

Όσον αφορά το οδικό δίκτυο, ο Νίκος Γυφτάκης λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι στην Αχαΐα τα εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται συνεχώς στους οδικούς άξονες ώστε να μην υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας. Παράλληλα, τονίζει ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες από την στιγμή που κινούνται εκτός της πεδινής ζώνης.

Στην Αιτωλοακαρνανία, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας, Γιάννης Τέγας, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το ορεινό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο που βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα. Μάλιστα, όπως σημειώνει, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι οδηγοί κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν στους δρόμους που οδηγούν προς την Ευρυτανία, αλλά και στο δίκτυο της ορεινής Ναυπακτίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αχαΐα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αιγίου-Καλαβρύτων, μέσω Πτέρης, από το 11ο χιλιόμετρο.

Φωτογραφίες & βίντεο: kozanimedia.gr, epiruspost.gr, lamiareport.gr, larissanet.gr, ifarsla.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της ΑθήναςΤρίτη 23 Απριλίου 2024 21:32 | Ειδήσεις

Σε ποιες οδούς και πλατείες θα απαγορεύεται η διέλευση αλλά και η στάση και η στάθμευση οχημάτων. Πόσες ώρες θα διαρκέσει η κάθε απαγόρευση.

Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)Χθες 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείαςΧθες 11:04 | Ειδήσεις

Η πρόσκρουση σε κολώνα, η προσπάθεια των επίδοξων ληστών να διαφύγουν πεζοί και η σύλληψη ενός εξ αυτών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο