LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαρδίτσαΔημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2018 21:00

Ληστής με κουκούλα εισβάλει σε μίνι μάρκετ (βίντεο)

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της ενώ ο δράστης την απειλούσε με όπλο.

ληστεία - μίνι μάρκετ - Καρδίτσα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, μασκοφόρος, με την απειλή όπλου εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και απέσπασε την είσπραξη από το ταμείο.

Η ιδιοκτήτρια κάθονταν στο κατάστημα με μια φίλη της και ξαφνικά μπήκε σε αυτό ένας άντρας μεταξύ 25 και 35 ετών και προτάσσοντας όπλο, ζήτησε να του δώσουν τα χρήματα από το ταμείο.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το alithianews.gr, άνοιξε το συρτάρι, πήρε χαρτονομίσματα και κέρματα ύψους 150€ περίπου και τα έδωσε στον ληστή, ο οποίος πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την αστυνομία που πήρε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα με σκοπό την ανεύρεση του δράστη.

ληστεία - μίνι μάρκετ - Καρδίτσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά βίας το τελευταίο διάστημα.

ληστεία - μίνι μάρκετ - Καρδίτσα

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έχουν σπάσει τα τζάμια ή έχουν διαρρήξει τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα ενώ έχουν διαρρήξει και μια τουλάχιστον επιχείρηση.

Η αστυνομία οφείλει να ενισχύσει την αστυνόμευση στην περιοχή μιας και οι παθόντες εικάζουν ότι πιθανών να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που μάλλον πρόκειται για εξαρτημένο άτομο που κάνει τα πάντα για την εξασφάλιση της δόσης του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πύραυλοι κατά αεροπορικής βάσης06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο