LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΣυνδικαλιστικάΔημοσίευση: 23 Αυγούστου 2018 23:48

ΠΟΕΔΗΝ: η διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ στα νησιά θέτει σε κίνδυνο ζωές ασθενών

Καταγγελίες για μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές εκτάκτων περιστατικών. «Ακάλυπτες πολλές βάρδιες».

Πνιγμός - θάλασσα - ΕΚΑΒ

Την διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ σε νησιωτικές περιοχές, που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, υποστηρίζοντας ότι – παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις, τα δελτία Τύπου και τις διαμαρτυρίες τοπικών φορέων – συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές ακάλυπτες βάρδιες σε ασθενοφόρα, με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο ζωές ασθενών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, στις αγροτικές, ορεινές και νησιωτικές περιοχές οι διακομιδές καλύπτονται κυρίως από τα διαθέσιμα πληρώματα ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, καθότι οι αρμόδιοι «δεν φρόντισαν να φτιάξουν σταθμούς του ΕΚΑΒ ή όπου σύστησαν δεν είναι στελεχωμένοι με πληρώματα Ασθενοφόρων».

«Τα Κέντρα Υγείας της κάθε περιοχής διαθέτουν έναν έως τρείς υπαλλήλους πληρώματα ασθενοφόρων και με τέτοια στελέχωση προσπαθούν να διεκπεραιώνουν τις διακομιδές. Είναι αδύνατον!!! Και μιλάμε για δυσπρόσιτες περιοχές που απέχουν μια – δυο ώρες από τα νοσοκομεία. Απαιτούνται έως και 4 ώρες για την διακομιδή εκτάκτων περιστατικών στα νοσοκομεία. Οι καθυστερήσεις είναι επικίνδυνες για την υγεία των ασθενών», υπογραμμίζεται.

«Πολλά από τα Κέντρα Υγείας διαθέτουν σαράβαλα ασθενοφόρα που πολλές φορές είναι χαλασμένα», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ και συμπληρώνει:

«Στις 19/8/2018 έληξε η σύμβαση συνολικά 26 διασωστών σε νησιά του Αιγαίου και σταμάτησαν να εργάζονται στα Παραρτήματα ΕΚΑΒ και στους τομείς ΕΚΑΒ Ρόδου (5), Μυτιλήνης (7), Σάμου (2), Χίου (4), Κω (2), Καλύμνου (2) και Λέρου (2). Η έλλειψή τους από την δύναμη των κατά τόπων τομέων ΕΚΑΒ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ. Με 26 λιγότερους διασώστες στα νησιά πρέπει να εξυπηρετούνται τα επείγοντα περιστατικά και μάλιστα σε περίοδο που τα επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες και πολλά από αυτά εξυπηρετούν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες».

ΕΚΑΒ - ασθενοφόρο - αστυνομία

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ως παράδειγμα δύο περιστατικά:

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ - ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Το Κέντρο Υγείας Κισάμου στον νομό  Χανίων διαθέτει δύο ασθενοφόρα. 16/8/2018 και τα δύο ασθενοφόρα ήταν ακινητοποιημένα λόγω βλάβης! Με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του έκτακτο περιστατικό. Ο Δήμαρχος στην επιστολή διαμαρτυρίας είπε: «Όταν ήρθε μετά από 2 ώρες το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ήταν αργά. Ίσως τώρα να ήταν ζωντανός εάν ένα από τα δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ. ήταν σε λειτουργία».

Τελικά είτε δεν θα υπάρχει πλήρωμα είτε δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο. Και τα δύο μαζί αποτελούν πολυτέλεια για την χώρα μας.

Να σημειώσουμε ότι και στα 4 Κέντρα Υγείας του νομού Χανίων που απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από το Νοσοκομείο υπάρχουν κενές βάρδιες. Ακόμη και στον νέο Τομέα του ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων δύο χρόνια μετά την ίδρυση και τα εγκαίνια από τον κ. Πολάκη υπάρχουν κενές βάρδιες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει 24ωρη κάλυψη από το ΕΚΑΒ.

ΕΚΑΒ - ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Στις 20/8 στην Κάλυμνο κάλεσαν το ΕΚΑΒ στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό (τροχαίο ατύχημα) και η απάντηση  ήταν: «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!»

Δεν υπήρχε νυχτερινή βάρδια καθώς δεν ανανεώθηκε η σύμβαση δύο διασωστών που είχαν προσληφθεί μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ. Στις 19/8/2018 έληξε η σύμβαση τους. Έχουν μείνει δύο διασώστες.

Της 5/6/2018 σε δελτίο Τύπου επισημάναμε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με τη λήξη των συμβάσεων των διασωστών που εργάζονται μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Τι έχουν να πουν τώρα που κινδύνεψε η ζωή της πολίτη καθώς δεν υπήρχε βάρδια ΕΚΑΒ στο νησί της Καλύμνου?

ΕΚΑΒ - διαμαρτυρία

Διαχειριστική κατάσταση ΕΚΑΒ στα νησιά

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 9 διασώστες. Με υπερεργασία και μετακινήσεις υπάρχει 24ωρη κάλυψη. Χρειάζονται άλλοι 2 διασώστες. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αναγκαία η παρουσία δύο ασθενοφόρων. Το προσωπικό όμως μετά βίας επαρκεί για ένα!

ΙΟΣ 1 διασώστης. Υποτυπώδης έως ανύπαρκτη η παρουσία του ΕΚΑΒ.

ΜΥΚΟΝΟΣ 8 διασώστες η πραγματική δύναμη. Με μετακινήσεις από άλλες περιοχές καλύπτονται οι βάρδιες σε 24ωρη βάση. Χρειάζονται άλλοι 9 τουλάχιστον για να υπάρχει παρουσία και δεύτερου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ (πρωί – απόγευμα) στο δεύτερο πιο τουριστικό νησί των Κυκλάδων. Τα κενά καλύπτουν δύο ιδιωτικά ασθενοφόρα κλινικών.

ΤΗΝΟΣ 5 διασώστες. Μαζί με τους τέσσερις οδηγούς του Κ.Υ. και υπερεργασία καταφέρνουν να μένουν ελάχιστες κενές βάρδιες τον χρόνο. Είναι αναγκαία η ενδυνάμωση του Τομέα με άλλα 2 τουλάχιστον διασώστες.

ΠΑΡΟΣ 8 διασώστες. Οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να δουλεύουν στα ρεπό τους για να υπάρχει ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση. Είναι αναγκαία η ενδυνάμωση του Τομέα με άλλα 3 τουλάχιστον άτομα.

ΝΑΞΟΣ 1 ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση.

ΣΥΡΟΣ 12 διασώστες. 4 έχουν μετακινηθεί προσωρινά για να λειτουργήσει και η Βάση αεροδιακομιδών. Χρειάζονται άλλοι 10 για να υπάρχουν 2 ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση στην πρωτεύουσα Κυκλάδων.

ΑΝΔΡΟΣ 7 διασώστες και 2 πληρώματα από το Κ.Υ. με υπερεργασία καλύπτουν το νησί σε 24ωρη βάση. Χρειάζονται άλλοι 2.

Ασθενοφόρο - ΕΚΑΒ

ΙΚΑΡΙΑ 10 διασώστες και 3 οδηγοί στο Κ.Υ. Ευδήλου. Χρειάζονται άλλοι 9 διασώστες για να υπάρχει 24ωρη κάλυψη και της Βόρειας Ικαρίας.

ΣΑΜΟΣ 12 διασώστες. Το νησί γνωρίζει μεγάλη τουριστική κίνηση την θερινή περίοδο. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες με πολύ άσχημο οδικό δίκτυο. Η ύπαρξη κέντρου φιλοξενίας με 3.000 περίπου πρόσφυγες επιβαρύνουν το έργο του ΕΚΑΒ. Χρειάζονται τουλάχιστον άλλοι 6 διασώστες, οι οποίο μαζί με τους τέσσερις οδηγούς του Κ.Υ. Καρλοβασίου να καλύπτουν το νησί με δύο ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση. 2 διασώστες από το ΚΕΕΛΠΝΟ λήγει η σύμβαση τους στις 19/8.

ΧΙΟΣ 18 διασώστες. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης των ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Πυργίου αλλά και στην Αμανή (Περιφερειακό Ιατρείο Βόρειος Χίος). Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Χίου έχουν χαρακτηρίσει την κατάσταση «επικίνδυνη» και έχουν ζητήσει την άμεση στελέχωση του Τομέα ώστε να φτάσουν στα 25 άτομα προσωπικό. 4 διασώστες από το ΚΕΕΛΠΝΟ λήγει η σύμβαση τους στις 19/8. Στο νησί υπάρχουν δύο κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 40 μόνιμοι διασώστες. Καταγγελίες για μεγάλες καθυστερήσεις λόγω έλλειψης ασθενοφόρων. Και στα τέσσερα Κ.Υ. υπάρχουν κενές βάρδιες στο πρόγραμμα των ασθενοφόρων με αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ να μην προλαβαίνει να εξυπηρετήσει τα περιστατικά. Οι ανάγκες σε προσωπικό λόγω και του προσφυγικού είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένες τονίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Η κατάσταση θα επιβαρυνθεί με την λήξη της σύμβασης 7 διασωστών μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ. Στα 2 κέντρα φιλοξενίας προστέθηκαν άλλα 2 με αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ να γίνεται «λάστιχο» για να εξυπηρετήσει τις τεράστιες ανάγκες. Τα περιστατικά βίας σε διασώστες του ΕΚΑΒ είναι συχνά. 

ΛΗΜΝΟΣ 16 διασώστες. Χρειάζονται άλλοι 6 για να υπάρχει 24ωρη κάλυψη με 2 ασθενοφόρα.

ΛΕΡΟΣ 9 μόνιμοι διασώστες και 2 μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο κύκλος εργασίας και ο όγκος των περιστατικών που διαχειρίζονται οι διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Λέρου είναι τεράστιος. Το Γ.Ν. Λέρου, το Τμήμα Οξέων Ψυχιατρικών περιστατικών Δωδεκανήσου, το Τμήμα ΤΑΜΕΑ, το Γηροκομείο Λέρου και δύο κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Οι μεγάλες καθυστερήσεις ή και η αδυναμία εξυπηρέτησης είναι συχνό φαινόμενο.

ΚΩΣ 7 διασώστες. Χρειάζονται άλλοι 4 διασώστες. Οι εργαζόμενοι εργάζονται στα ρεπό τους για να υπάρχει 24ωρη κάλυψη. Στο νησί υπάρχει κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Υπάρχουν 2 ιδιωτικά ασθενοφόρα.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 4 διασώστες. Με μετακινήσεις από άλλες περιοχές αλλά και με υπερεργασία των εργαζομένων υπάρχει οριακή κάλυψη σήμερα. Τον Αύγουστο λήγει η σύμβαση 2 διασωστών από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Άμεση η ανάγκη πρόσληψης 7 διασωστών.

ΡΟΔΟΣ Υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Οι 4 διασώστες που αναμένονται στο τέλος του έτους δεν επαρκούν. Λειτουργούν μόλις 3,5 ασθενοφόρα ανά βάρδια για όλο το νησί ενώ απαιτούνται πέντε. Στο νησί λειτουργεί και Βάση αεροδιακομιδών. Χρειάζονται άλλοι 10 για να υπάρχει 24ωρη κάλυψη του τομέα Έμπωνα (Δυτική Ρόδος) και η λειτουργία νέου τομέα ΕΚΑΒ στο Γεννάδι (Νότια Ρόδος). Από ένα σημείο και έπειτα, λόγω και της αναμενόμενης μεγάλης αύξησης των τουριστικών αφίξεων, θα είναι αδύνατον να προλαβαίνουν τις διακομιδές και ο κίνδυνος για τη ζωή των ασθενών θα είναι μεγάλος.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ 2 διασώστες. Υποτυπώδη η παρουσία του ΕΚΑΒ.

Κλιμάκιο - ΕΚΑΒ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 13 διασώστες. Αναγκαία η άμεση ενδυνάμωση του Τομέα με τουλάχιστον 9 διασώστες για να υπάρχουν δύο ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση. Ο πληθυσμός το καλοκαίρι φθάνει τους 500.000 κατοίκους. Οι διακομιδές για τα Νοσοκομεία Πάτρας και Πύργου, είναι πάρα πολλές λόγω έλλειψη ειδικοτήτων στο νοσοκομείο του νησιού. Το ασθενοφόρο που κάνει την διακομιδή για τουλάχιστον 5 ώρες καθημερινά. Στους διασώστες του ΕΚΑΒ οφείλονται εκατοντάδες ρεπό και όλες οι άδειες του 2017.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 20 διασώστες. Η ενίσχυση του Τομέα με άλλα 5 άτομα θα έδινε την δυνατότητα 24ωρης κάλυψης με δύο ασθενοφόρα στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι αλλά και την παρουσία ασθενοφόρου τουλάχιστον μια βάρδια στην Σάμη. Στις 27/5/2018 η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης ( Κ.Π.Ε.Σ.), πραγματοποίησε Λαϊκή Συγκέντρωση για τα προβλήματα Υγείας στη περιοχή. Ζητήσανε την στελέχωση του Κ.Υ. Σάμης και του ΕΚΑΒ.

ΙΘΑΚΗ Στο Κέντρο Υγείας του νησιού υπάρχει μόνο ένας οδηγός! Υποτυπώδης η παρουσία Ασθενοφόρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ Η πραγματική δύναμη του ΕΚΑΒ επαρκεί για την στελέχωση μόλις 2 ασθενοφόρων για να καλύψουν 120.000 μόνιμους κατοίκους. Ο πληθυσμός το καλοκαίρι τριπλασιάζεται. Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας χρειάζονται τουλάχιστον επιπλέον 15 άτομα προσωπικό και η ίδρυση Τομέων στη Νότια Κέρκυρα (Λευκίμμη) και στην Βόρειο Κέρκυρα  ώστε να μη χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να πάει το ΕΚΑΒ σε αυτές τις περιοχές και να χάνεται πολύτιμος χρόνος στα επείγοντα περιστατικά.

ΠΑΞΟΙ Υπάρχει Κ.Υ. χωρίς οδηγούς.

ΛΕΥΚΑΔΑ Απέμειναν 11 διασώστες. Η μεγάλη τουριστική κίνηση και οι συνεχείς διακομιδές στα νοσοκομεία της Ηπείρου έχουν ως αποτέλεσμα το νησί να μένει χωρίς κανένα ασθενοφόρο πολλές βάρδιες το μήνα. Είναι επιβεβλημένη η ενδυνάμωση του Τομέα με 11 διασώστες για να υπάρχουν δύο ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση. Αντί αυτού, η διοίκηση του ΕΚΑΒ πρόσφατα μετακίνησε 2 διασώστες στον Μεσοπόταμο Πρεβέζης. Στο Κ.Υ. Βασιλικής, νότιο μέρος του νησιού, υπάρχουν μόλις δύο οδηγοί.

ΣΚΙΑΘΟΣ Η ανάδειξη της απουσίας ΕΚΑΒ από το νησί ανάγκασε την διοίκηση του ΕΚΑΒ να σχεδιάσουν την ίδρυση τομέα. Προκήρυξαν όμως μόνο 2 θέσεις οι οποίοι θα πάνε στο τέλος του έτους. Μέχρι τότε τις ανάγκες καλύπτουν 2 διασώστες του Κ.Υ με σύμβαση. Με πρόσκληση ενδιαφέροντος το ΕΚΑΒ αναζητεί διασώστες για να καλύψουν τις ανάγκες του καλοκαιριού. Σήμερα μένουν ακάλυπτες πολλές βάρδιες.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υπηρετούν 4 οδηγοί. Υπάρχουν πολλές ακάλυπτες βάρδιες ανά μήνα. Μεγάλος ο κίνδυνος για τα έκτακτα περιστατικά.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ Υπάρχει 1 οδηγός. Βλέπουν ασθενοφόρο με τα κιάλια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Καραϊβάζ: οι έρευνες, τα κλεμμένα σκούτερ και η διαδρομή των εκτελεστώνΧθες 17:36 | Ειδήσεις

Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Πως έδρασε ο εκτελεστής του Καραΐβάζ και τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση. Στο "μικροσκόπιο" το κινητό, ο υπολογιστής και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου.

Ασέλγεια από τρεις άνδρες καταγγέλλει νεαρήΧθες 23:16 | Ειδήσεις

Έναν εφιάλτη καταγγέλλει ότι έζησε, επί τρεις ώρες, στα χέρια αγνώστων η 29χρονη κοπέλα. Πώς την παρέσυραν στην ερημιά.

Φονικό στη Μακρινίτσα: απόδοση δικαιοσύνης ζητά φίλος των θυμάτων (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, φίλος των δύο αδελφών, υποστηρίζει πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο και εκφράζει φόβους ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να "πέσει στα μαλακά".

Δολοφονία Καραϊβάζ: στο “μικροσκόπιο” τα ρεπορτάζ του (βίντεο)Χθες 19:06 | Ειδήσεις

Τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ, με αναφορές στα κυκλώματα της νύχτας αλλά και σε κρούσματα διαφθοράς, ερευνούν οι Αρχές, αναζητώντας στοιχεία για τους δράστες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στο εδώλιο κληρικός για βιασμό23:59Η πρώτη αστροναύτης αραβικής καταγωγής23:53Ερντογάν: Τουρκία και Λιβύη είναι δεσμευμένες στο τουρκολιβυκό μνημόνιο23:48AstraZeneca: Πέθανε γυναίκα πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό23:40Γιώργος Μπαλταδώρος: Το συγκινητικό βίντεο για τον αδικοχαμένο Σμηναγό23:33Ποια είναι η κατάλληλη μουσική για να γυμναστείς αποδοτικότερα23:26Ασέλγεια από τρεις άνδρες καταγγέλλει νεαρή23:17Μαράια Κάρεϊ: Πως ευχήθηκε στον σύντροφό της χρόνια πολλά23:08Κορονοϊός - Μόσιαλος: η βουδεσονίδη το νέο μας “όπλο”23:00Ηλικιωμένη καταγγέλλει κλοπή μαμούθ - έχασε χιλιάδες ευρώ και λίρες!22:52Το “σύνδρομο της παραίτησης”: Η νέα μορφή κατάθλιψης που αφορά παιδιά22:43Δένδιας από Βεγγάζη: Είμαστε στη διάθεση της Λιβύης για συμφωνία στις θαλάσσιες ζώνες μας22:34Κορονοϊός - εμβόλιο “Takis”: οι ελπίδες που γεννά και η ελληνική ονομασία του 22:25Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο που της έκανε ο γιος της για την εξωτερική της εμφάνιση22:16ΕΛΑΣ: το χιουμοριστικό βίντεο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο22:10Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Διασυρμός για το “τριφύλλι”22:03Τροχαίο σοκ στα Ψαχνά: μωρό ανάμεσα στους τραυματίες21:52“Διπλό” σωτηρίας για την Λαμία21:41Πρίγκιπας Φίλιππος - Νταϊάνα: Η σχέση που ανέπτυξαν και η κρυφή αλληλογραφία τους21:29Η απάντηση του ΚΕΘΕΑ για τους “τίτλους τέλους”21:18
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο