LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2018 15:35

Σάλος για δασκάλα που άφησε νηστικά τα παιδιά για να τα ..τιμωρήσει!

Δεν τους έδωσε το κολατσιό που προσφέρει η Μητρόπολη, λόγω μιας …σκανδαλιάς.

Σχολείο - Αίθουσα

Μέχρι την Περιφερειακή διεύθυνση έφτασε περιστατικό που συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Αχαΐας. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, δασκάλα «τιμώρησε» τους μαθητές της, γιατί κάποιοι εξ αυτών προχθές της έβαλαν ...κόλλα στην καρέκλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο tempo24ο Διευθυντής του σχολείου και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Πασσάς.

Η δασκάλα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονιών, είπε την Πέμπτη στα παιδιά της τάξης ό,τι "για τιμωρία",  δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών.

Το Τempo24 επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου και με τον κ. Βαγγέλη Πασσά της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και οι δύο είπαν ό,τι η δασκάλα δεν έδωσε στα παιδιά το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα και τους έδωσε στο τρίτο.

«Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο», δήλωσε ο κ. Πασσάς.

Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, είπε ότι το κολατσιό διανεμήθηκε κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα. 

Σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων και για το εν λόγω περιστατικό.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο