LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 14 Μαρτίου 2017 14:00

Τα ΕΛΤΑ τιμούν τα 150 χρόνια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Με την έκδοση αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εγκαινιάζουν το εκδοτικό πρόγραμμα του 2017 με μία Σειρά Γραμματοσήμων αφιερωμένη στα 150 χρόνια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, τιμώντας την προσφορά του στον πολιτισμό και στη διαφύλαξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο παλαιότερος μουσειακός θεσμός της χώρας, είναι το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο της ελληνικής επικράτειας και ένα από τα σημαντικότερα στον κόσμο.

Θεμελιώθηκε το 1866, σε οικόπεδο που δώρισε η Ελένη Τοσίτσα, με αρχικά σχέδια των αρχιτεκτόνων Ludwig Lange και Παναγή Κάλκου, που διαμορφώθηκαν στην τελική τους μορφή από τον Ernest Ziller, με σκοπό να διαφυλάξει τις αρχαιότητες από όλη την Ελλάδα, προβάλλοντας την ιστορική, πνευματική και καλλιτεχνική τους αξία παγκοσμίως.

Στις προθήκες του εκτίθεται ένα πανόραμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα ενώ στις αποθήκες του βρίσκονται καταγεγραμμένες περισσότερες από διακόσιες χιλιάδες αρχαιότητες.

Το ίδιο το μουσείο έχει μια μακρά και πολυτάραχη ιστορία: στους διαδρόμους του συναντιέται η αρχαιολογία, η ιστορία της Ελλάδας, οι ιστορικές μορφές των αρχαιολόγων, ενώ σημαντικά ελληνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα, πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διοργάνωση ομιλιών και περιοδικές εκθέσεις συνιστούν το σύγχρονο και εξωστρεφές προφίλ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιλέγουν σημαντικά εκθέματα από τις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου και τα ταξιδεύουν στον κόσμο με τη μορφή γραμματοσήμου:

Κλάση 0,10€ - Παράσταση: Το φιλί   - Ποσότητα: 500.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Το φιλί

Θραύσμα ερυθρόμορφης κύλικας από τις επιχώσεις του Βράχου της Ακρόπολης που χρονολογείται στο τέλος του 6ου αι. π.Χ. Στο μετάλλιο παριστάνεται, πιθανότατα, ερωτικό ζευγάρι: διατηρείται η κεφαλή ενός αγένειου στεφανωμένου νέου άνδρα, η μύτη, τα χείλη και τα χέρια μιας γυναίκας. Με το αριστερό χέρι η γυναίκα αγκαλιάζει το κεφάλι του νέου, ενώ με τα ακροδάχτυλα του δεξιού της χαϊδεύει με χάρη τα μαλλιά του, ενώ εκείνος ετοιμάζεται να την φιλήσει. Διατηρούνται γράμματα γραπτής επιγραφής. (ΕΑΜ Ακρ.189)

Κλάση 0,50€ - Παράσταση: Ο Οδυσσέας των Αντικυθήρων - Ποσότητα:500.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Ο Οδυσσέας των Αντικυθήρων

Άγαλμα από παριανό μάρμαρο από το ναυάγιο των Αντικυθήρων (α΄ μισό του 1ου αι. π.Χ.) στο οποίο παριστάνεται ο Οδυσσέας, που ταυτίζεται με βεβαιότητα από τη στερεωμένη στον αριστερό ώμο εξωμίδα και τον πίλο στην κεφαλή. Ο ώριμος γενειοφόρος άνδρας κινείται έντονα προς τα εμπρός. Οι περιπέτειες του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης αποτέλεσαν το αιώνιο σύμβολο της πολύπαθης πορείας του ανθρώπου μέσα στη ζωή και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλες τις μορφές τέχνης παγκοσμίως. (ΕΑΜ Γ5745).

Κλάση 0,72€ - Παράσταση: Ο Διαδούμενος - Ποσότητα:1.000.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Ο Διαδούμενος

Το άγαλμα γυμνού νέου άνδρα που δένει στο μέτωπό του ταινία, βρέθηκε στην «Οικία του Διαδουμένου» στη Δήλο και χρονολογείται γύρω στο 100 π.Χ. Έχει θεωρηθεί νικητής αθλητής. Το άγαλμα έφερε κάποτε επιχρύσωση. Πρόκειται για υστεροελληνιστικό αντίγραφο ενός χάλκινου αγάλματος που φιλοτέχνησε γύρω στο 420 π.X. ο γλύπτης Πολύκλειτος. (ΕΑΜ Γ1826)

Κλάση 0,90€ - Παράσταση: Ο Ποσειδώνας της Λιβαδόστρας - Ποσότητα: 500.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Ο Ποσειδώνας της Λιβαδόστρας

Χάλκινο αγαλμάτιο Ποσειδώνα που βρέθηκε στη θάλασσα ανατολικά του κόλπου της Λιβαδόστρας Βοιωτίας και χρονολογείται γύρω στο 480 π.Χ. Τα μάτια ήταν ένθετα από άλλο υλικό. Ο Ποσειδώνας, ως κυρίαρχος των θαλασσών, λατρευόταν κατεξοχήν σε παράλιους τόπους. Στα αριστερά αναγράφεται σε Γραμμική Β γραφή το όνομα του θεού, όπως παραδίδεται στις πινακίδες από το μυκηναϊκό ανάκτορο της Πύλου, που χρονολογούνται γύρω στο 1200 π.Χ. (ΕΑΜ Χ11761)

Κλάση 1,50€ - Παράσταση: Αθηναίος Έφηβος - Ποσότητα:2.000.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Αθηναίος Έφηβος

Στην αττική λευκή λήκυθο που βρέθηκε στην Ερέτρια και χρονολογείται γύρω στο 440 π.Χ. εικονίζεται επίσκεψη σε τάφο. Ο νεκρός έφηβος με χλαμύδα, πέτασο και δόρυ, όρθιος στα αριστερά, αντικρίζει την επιτύμβια στήλη του προς την οποία έρχεται μία γυναικεία μορφή με κάνιστρο γεμάτο στεφάνια προσφορών, για να στολίσει το ταφικό μνημείο (ΕΑΜ Α1935)

Κλάση 2,00€ - Παράσταση: Η Μυκηναία - Ποσότητα:100.000

Γραμματοσημο -150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Η Μυκηναία

Τοιχογραφία από το Θρησκευτικό Κέντρο της ακρόπολης των Μυκηνών, που χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 13ου αι. π.Χ. και εικονίζει γυναικεία θεϊκή μορφή. Η θεά, με την περίτεχνη κόμμωση, το πολυτελές ένδυμα, τα μακιγιαρισμένα χείλη, μάτια και αυτιά, και τα πλούσια κοσμήματα, κοιτάζει, χαμογελώντας ευχαριστημένη, το περιδέραιο που κρατά στα χέρια της, προσφορά των λατρευτριών. (ΕΑΜ Π11670)

Με αφορμή την έκδοση της Αναμνηστικής Σειράς, η Δρ Μαρία Λαγογιάννη-Γεωργακαράκου, Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, σημειώνει:

«Στις 3 Οκτωβρίου 2016 συμπληρώθηκαν 150 χρόνια από τη θεμελίωση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Η ιστορία του μεγαλύτερου μουσείου της Ελλάδας συνιστά ένα μακρύ και περιπετειώδες χρονικό, που συνδέεται με το πολιτισμικό κλίμα της Ευρώπης στη νεότερη εποχή και την επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους για την προστασία των αρχαιοτήτων. Συγκεντρώνοντας έργα από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μικρά Ασία, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, τη Σικελία και την Κάτω Ιταλία, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προσφέρει στις αίθουσές του μια πολυδιάστατη εικόνα του αρχαιολογικού παρελθόντος, από την 6η χιλιετία π.Χ. μέχρι την ύστερη αρχαιότητα.

Η σειρά «Οδύσσειες: 150 χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» εμπνέεται από την ομώνυμη επετειακή έκθεση που μιλά για τον άνθρωπο και το ταξίδι της ζωής, τον αδιάκοπο αγώνα του να τιθασεύσει τα στοιχεία της φύσης, να δημιουργήσει πολιτείες ευνομούμενες και να αντιπαλέψει τη φθαρτότητα της ύπαρξής του με τη βοήθεια του έρωτα και της δημιουργικής πράξης»

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 35 X 45 mm σε φύλλα των 25 τεμαχίων

ΣΧΕΔΙΑΣΗ: Μυρσίνη Βαρδοπούλου   

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Πολυχρωμία ( οffset ) 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ : “VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ  : Κυκλοφορούν στις 15 Μαρτίου 2017 και θα  διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι 14 Μαρτίου 2018,  εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις Σειρές θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.

ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ:

1.ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (5.000 σετ)

Έχουν παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς. Διατίθενται προς 8,10 € ανά σετ.

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ 1ης ημέρας

2. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ (τεμ. 1.000)

Διατίθενται προς 9,20 € ανά τεμάχιο.

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ

3. ΑΠΛΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΣΕΙΡΑΣ (τεμ. 1.000)

Διατίθεται προς 17,90 € ανά τεμάχιο.

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΑΠΛΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΣΕΙΡΑΣ

4. ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ PREPAID  (2.000 σετ)

Διατίθενται προς 9,60 € ανά σετ.

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ PREPAID

5. ΣΕΤ 6 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΩΝ  (7.000 σετ αριθμημένα)

Διατίθενται προς 5,72 € ανά σετ.

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΕΤ 6 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΩΝ

6. ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (τεμ. 5.000)

Διατίθενται προς 8,00 € ανά τεμάχιο

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

7. ΤΕΥΧΙΔΙΑ 10 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ Α’ ΜΟΝΑΔΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ  (τεμ.  15.000)

Διατίθενται προς 7,20 € ανά τεμάχιο

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΤΕΥΧΙΔΙΑ 10 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ)  και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα  μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ, και τα φυλλαράκια που θα αποσυρθούν στις 14 Μαρτίου 2018.

Σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας

150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - Σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο (εικόνες)Σήμερα 19:03 | Ειδήσεις

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά. Επί τόπου ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Καίγεται ακόμα το Λουτράκι.

Το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε φορτηγό στην Κρήτη (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών. Εντοπίστηκαν Καλάσνικοφ και χιλιάδες φυσίγγια. 

Συγκλονίζει ο πατέρας στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μαςΣήμερα 16:54 | Ειδήσεις

Σοκαρισμένη και καταρρακωμένη είναι η οικογένεια του μόλις δύο μηνών μωρού το οποίο έχασε τη ζωή του από επίθεση του σκύλου τους.

Ανήλικη έπεσε θύμα εκβιασμού με “ροζ” φωτογραφίεςΣήμερα 12:48 | Ειδήσεις

Πως ο άνδρας κατάφερε να αποσπάσει από την ανήλικη φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο. Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί σπίτι του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσαβούσογλου: Να απέχουμε από ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση23:19Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: παραπέμπονται έξι για θανατηφόρο σωματική βλάβη23:04“Γυναίκα Χωρίς Όνομα”: πρεμιέρα για τον β’ κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ122:49Στο έλεος της κακοκαιρίας και η Μαδρίτη (βίντεο)22:35Νεκρός σε συμπλοκή στην Πλατεία Αμερικής22:20Μπρα ντε φερ κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό Θεσσαλονίκης22:06Επιστρέφει “Το Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά21:52“Ανάσα” για τον Πανιώνιο21:38“Σβηστά” νίκησε η ΑΕΚ την Λαμία21:25“Καθάρισε” και τον Αστέρα η Ξάνθη21:12Η φωτιά στη Ζάκυνθο από τον δορυφόρο (εικόνα)20:59Ποινική δίωξη σε στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και της ΕΤΕ20:46Συνέλαβαν Ελληνοκύπρια και την κόρη της στα Κατεχόμενα20:32Δολοφονία Τοπαλούδη: στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 21χρονος Ροδίτης20:19Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες το φριχτό φονικό στην Πέλλα20:07Δύο νεκροί σε διαφορετικά τροχαία μέσα σε λίγες ώρες19:54Ισπανία: Με ελικόπτερο τους έσωσαν από τα σπίτια τους (βίντεο)19:41ANT1 ΝΕWS με τον Νίκο Χατζηνικολάου: αληθινές ειδήσεις καθημερινά στις 19:3019:28“Πρακτική λύση” για την κυπριακή ΑΟΖ προκρίνουν οι Βρυξέλλες19:14Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο (εικόνες)19:00
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο