LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2017 06:17

Ποια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά

Δεκάδες περιφέρειες της χώρας αποφάσισαν να μην ανοίξουν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν από το κύμα κακοκαιρίας.

Σχολείο - είσοδος - λουκέτο

Το μεγαλύτερο μέρος του ορεινού όγκου της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ενώ δεν είναι λίγες οι πόλεις οι οποίες έχουν παγετό ακόμα και στο κέντρο τους.

Έτσι οι κατά τόπους δήμοι και περιφέρειες εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετικά με το ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα (σε κάποιες περιπτώσεις ούτε αύριο).

ΑΤΤΙΚΗ

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, για προληπτικούς λόγους.

Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού όλα τα σχολεία της α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου τη Δευτέρα 9-01-2017 δεν θα λειτουργήσουν ( περιοχές Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπό, Σκάλα Ωρωπού, Νέα παλάτια).

Επίσης σήμερα θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Γραμματικού και Βαρνάβα, στον κυρίως οικισμό του Μαραθώνα και στο Κάτω Σούλι.

Κύθηρα

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα όλα τα σχολεία των Κυθήρων.

Κόρινθος

Με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων τη Δευτέρα 09-01-2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων.

Δήμος Άργους Μυκηνών

Τη Δευτέρα 09/01/2017 & την Τρίτη 10/01/2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (υψηλού παγετού τις πρωινές ώρες), ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού αποφάσισε το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου καθώς και των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Βοιωτία

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία στη Βοιωτία λόγω του παγετού. Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων ανακοίνωσε οτι:

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Φθιώτιδα

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, μετά από εισήγηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας, για τη Δευτέρα 09/01/2017.

Δήμος Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει πως: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καρπενησίου θα λειτουργήσουν κανονικά. Συνιστάται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων κυρίως κατά τις πρωινές ώρες, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα και τραυματισμοί.

Τέλος σε ό,τι αφορά τη Φωκίδα τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.

Στον δήμο Αγράφων εκτός από τη σημερινή μέρα θα μείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη.

Εύβοια

Σε όλο τον νομό Εύβοιας τα σχολεία τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν ούτε την Τρίτη, όπως στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Μαγνησία

Μετά από την τελευταία ενημέρωση, σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες, με συνέχιση των αρνητικών θερμοκρασιών (συνθήκες ολικού παγετού) και πιθανή χιονόπτωση, με απόφαση του Δήμου Βόλου δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην περιοχή ευθύνης του.

Αλόννησος και Σκόπελος: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη

Σκιάθος: Κλειστά Δευτέρα

Ζαγορά - Μουρεσίου: Κλειστά Δευτέρα

Νοτίου Πηλίου: Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα

Αλμυρού: Κλειστά τη Δευτέρα

Ρήγα Φεραίου: Κλειστά τη Δευτέρα

Δήμο Άργους-Μυκηνών

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου.

Δήμος Καλαβρύτων

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ Νικολάου Μαγκαφά.

Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι, με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 και μετά. Αιτία, το αυξημένο ψύχος.

Καρδίτσα

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα όλα τα σχολεία του δήμου Καρδίτσας. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Ειδικότερα, με απόφαση της δημοτικής Αρχής, σήμερα Δευτέρα όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κατερίνης

Κλειστά τη Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων λόγω παγετού

Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων. Η απόφαση ελήφθη μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την οποία προέκυψε ότι τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα στη θέρμανση των κτιρίων τους εξαιτίας του ψύχους.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας - Χορτιάτη, Νεάπολης - Συκεών, Θερμαϊκού, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν αύριο ανοιχτοί.

Λόγω του παγετού των τελευταίων ημερών που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δήμων Δέλτα και Παύλου Μελά.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται επίσης ότι τα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες κλπ). Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστές θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, σε δομές τόσο της Πρωτοβάθμιας (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία), όσο και σε δομές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου.

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μακεδονία

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, τα σχολεία της Α’ θμιας και B’ θμιας εκπαίδευσης σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω του πολικού ψύχους και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν (Κοζάνη (9 και 10 Ιανουαρίου), Δήμος Βοΐόυ, Δήμος Εορδαίας, Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, Δήμος Γρεβενών, Δήμος Δεσκάτης, Δήμος Καστοριάς, Δήμος Νεστορίου, Δήμος Ορεστίδος, Δήμος Φλώρινας, Δήμος Αμυνταίου, Δήμος Πρεσπών). Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ.Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, οπότε θα γίνει και επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Έδεσσας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Kλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δράμας λόγω του ολικού παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ροδόπη

Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ύστερα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε εξαιτίας της δυσκολίας μετακίνησης των μαθητών ορεινών και ημιορεινών περιοχών λόγω του παγετού και μετά από τη διαπίστωση ότι πολλοί σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζεσταθούν εύκολα οι σχολικές αίθουσες πολλών σχολικών μονάδων στους τέσσερις δήμους της Ροδόπης.

Ξάνθη

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία σήμερα Δευτέρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με βάση τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι αρμόδιοι παράγοντες και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την Κυριακή και τις προγνώσεις για τη Δευτέρα. 

Νομός Έβρου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω έκτακτων συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών) στη χωρική αρμοδιότητα αυτής.

Βόρειο Αιγαίο

Μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της εκπαίδευσης η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία στα νησιά της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, θα παραμείνουν κλειστά. Και στα τρία νησιά επικρατούν πολικές θερμοκρασίες που δεν επιτρέπουν τη μετακίνηση των μαθητών ιδιαίτερα στα χωριά των νησιών.

Κρήτη

Ρέθυμνο

Με απόφαση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους δήμους αποφασίστηκε τη Δευτέρα να μην λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλο το νομό Ρεθύμνου. Κλειστοί θα είναι και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στο Ρέθυμνο.

Χανιά

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη αποφασίστηκε η αναστολή της έναρξης των μαθημάτων για τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, στο σύνολο των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ηράκλειο

Λόγω της κακοκαιρίας τη Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των Δήμων που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία όπως των Δήμων Βιάννου, Μαλεβυζίου, Χερσονήσου, Αρχανών- Αστερουσίων, Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχοΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε  δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης για το περιστατικό

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)Σήμερα 10:20 | Ειδήσεις

Η «καταδίωξη» διήρκεσε περίπου μισή ώρα, και συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ τουρίστες και ντόπιοι απαθανάτιζαν με τα κινητά τους.

Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιοΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες βόμβες εντοπίστηκαν στην περιοχή που γίνονται τα έργα ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου Αθηνών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο