LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 07 Σεπτεμβρίου 2016 16:14

Τέσσερις νεκροί και μια αγνοούμενη από την θεομηνία

Αγωνία για την τύχη 53χρονης. Θύματα και "βαριές πληγές" μετρούν Μεσσηνία και Λακωνία. Εικόνες βιβλικής καταστροφής. Η πυροσβεστική διέσωσε 74 άτομα! 

Φονική θεομηνία - Μεσσηνία - Λακωνία - κακοκαιρία

Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία, ένας στην Λακωνία και μια αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της θεομηνίας που πλήττει τη χώρα και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα συνεχιστεί. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε ένας 72χρονος στον Βλαχιώτη Λακωνίας, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός 200 μέτρα από το σπίτι του.

Επίσης, νεκρές είναι μια 63χρονη με κινητικά προβλήματα στο χωριό Πήδημα και μια 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο παθολογικά αίτια. Όσον αφορά στη γυναίκα που τον πρόσεχε, βρέθηκε σώα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Πυροσβέστες με την συνδρομή αστυνομικών και εθελοντών έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε 74 απεγκλωβισμούς ανθρώπων, εκ των οποίων 29 στην Μεσσηνία, 21 στην Λακωνία και 24 στην Θεσσαλονίκη. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 550 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην Θεσσαλονίκη, 350 στην Μεσσηνία και 125 κλήσεις στην Λακωνία. Συνολικά, το απόγευμα της Τετάρτης επιχειρούσαν: 110 «αντλητικά συνεργεία», τέσσερις ομάδες από την 1η και την 2η ΕΜΑΚ και άλλοι 400 πυροσβέστες με 94 οχήματα, εκ των οποίων τα 4 ερπυστριοφόρα.

Καλαμάτα - καταστροφές - πλημμύρες

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, όλες οι ανά την επικράτεια της χώρας, πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Τόσκας και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, βρίσκονται στη Μεσσηνία συμμετέχοντας στο κυβερνητικό κλιμάκιο, για τη διαχείριση των άμεσων συνεπειών των καταστροφικών ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορείς του Νομού στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε όλη τη Μεσσηνία

Καλαμάτα - Χαρίτσης - Σπίρτζης - Τόσκας

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός  Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτές και Δήμαρχοι του Νομού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι Αντιπεριφεριάρχες, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και του Στρατού.

Καλαμάτα - πλημμύρες

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει διακοπεί ή διεξάγεται με δυσχέρεια σε πολλά σημεία.

Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 222ο χιλιόμετρο Νέου Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών- Τρίπολης- Καλαμάτας, στο ύψος του Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξάγεται από την παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας-Τρίπολης, στο 1ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ασπροχώματος- Πύλου , στο 5ο χιλιόμετρο Ασπροχώματος-Πύλου (είσοδος Μεσσήνης) γέφυρα Παμίσου και στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου-Τραχήλας.

Καλαμάτα - Μεσσηνία - κακοακαιρία - πλημμύρες

Στην Καλαμάτα, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, τη Χώρα, την Στούπα, τη Θουρία, την Εύα, το Πήδημα, το Κεφαλόβρυσο, το Βασιλικό και το Ψάρι, υπάρχουν πολλά πλημμυρισμένα σπίτια και ζημιές σε αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά, ενώ στη Στούπα της Μάνης, ενώ αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί μέσα στη θάλασσα.

Καλαμάτα - κακοκαιρία

Προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν σημειωθεί και στη Λακωνία. Η κυκλοφορία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έχει διακοπεί στο 19 - 21,5 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τάραψας - Μονεμβασιάς (Περιοχή Σκάλας) από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα μέχρι την περιοχή Βλαχιώτη και παρακείμενων επαρχιακών και δημοτικών οδών. Στο 13ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Σκάλας-Γερακίου. Από το 1ο έως 1,3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Απιδέας- Αγίου Δημητρίου Ζάρακος. Από το 1ο έως 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βλαχιώτη - Γούβες.
Καλαμάτα - κακοκαιρία

Παράλληλα, με δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία από το 43 έως το 43,2 χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Αγίου Δημητρίου.

Καλαμάτα - πλημμύρες

Απεγκλωβίστηκαν 25 άτομα από σούπερ μάρκετ στην Λακωνία

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού 25 ατόμων, πελατών και προσωπικού, που εγκλωβίστηκαν σήμερα το μεσημέρι, σε σούπερ μάρκετ στον Άγιο Γεώργιο, μεταξύ Σκάλας - Βλαχιώτη στη Λακωνία, όταν ανέβηκε η στάθμη του ποταμού Ευρώτα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή.

Σούπερ μάρκετ - πολυκατάστημα - Σκάλα - Λακωνία - πλημμύρες

Παράλληλα, ο δήμαρχος της Καλαμάτας δήλωσε πως συνολικά οκτώ χωριά της Μεσσηνίας έχουν αποκλειστεί από την έντονη βροχόπτωση, ενώ 80 παιδιά ήταν αποκλεισμένα στο ΤΕΙ.

Προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας κατέβαλαν νωρίτερα, σύμφωνα με το tharrosnews, άνδρες της πυροσβεστικής στην διασταύρωση των οδών Αθηνών  &  Αλλικαρνασού. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κοιμόταν στο υπόγειο της οικείας το οποίο και έχει πλημμυρίσει.

απεγκλωβισμός - ηλικιωμένη - Καλαμάτα - κακοκαιρία

απεγκλωβισμός - ηλικιωμένη - Καλαμάτα - κακοκαιρία

Στούπα: 15 αυτοκίνητα στη θάλασσα

Η κακοκαιρία έπληξε και την περιοχή της Στούπας στη Μεσσηνία. Με το πρώτο φως της ημέρας, οι κάτοικοι της περιοχής είδαν δεκάδες αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί και να επιπλέουν στην παραλία της Στούπας μέσα στη θάλασσα…

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, μετρούν τις ανυπολόγιστες ζημιές που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία…

(Φωτογραφίες: Δημήτρης Μπαρμπετσέας)

Μεσσηνία - Στούπα - κακοκαιρία - αυτοκίνητα - θάλασσα

Μεσσηνία - Στούπα - κακοκαιρία - αυτοκίνητα - θάλασσα

Μεσσηνία - Στούπα - κακοκαιρία - αυτοκίνητα - θάλασσα

Εικόνες σοκ από την Καλαμάτα:

Καλαμάτα - Μεσσηνία - κακοακαιρία - πλημμύρες

Καλαμάτα - Μεσσηνία - κακοακαιρία - πλημμύρες

Καλαμάτα - Μεσσηνία - κακοακαιρία - πλημμύρες

Βιβλική η καταστροφή στη Στούπα

Μεσσηνία - Πήδημα - κακοκαιρία - πλημμύρα

Μεσσηνία - Πήδημα - κακοκαιρία - πλημμύρα

Μεσσηνία - Πήδημα - κακοκαιρία - πλημμύρα

Μάνη, βίντεο από Facebook του χρήστη Γιώργου Μανιατέα:

Συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη

Επί ποδός όλη τη νύχτα ήταν -και παραμένει- η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, έχοντας δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια -υπόγεια και ισόγεια- κυρίως στον Δήμο Θερμαϊκού. Την ίδια ώρα, λαχτάρησαν οι ηλικιωμένοι επιβάτες και ο οδηγός αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ όταν εγκλωβίστηκε από τη νεροποντή, στην περιοχή Κουφάλια .

Θεσσαλονίκη - πλημμύρες - Αγία Τριάδα

Σε περισσότερες από είκοσι περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να βοηθήσει κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να απομακρυνθούν από ισόγεια σπίτια, ενώ φερτά υλικά, πέτρες και χώματα, συνθέτουν το σκηνικό σε πολλούς δρόμους που δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού.

Θεσσαλονίκη - πλημμύρες - Αγία Τριάδα

Θεσσαλονίκη - πλημμύρες - Αγία Τριάδα

Κλειστός είναι ο επαρχιακός δρόμος Επανομής- Ν. Μηχανιώνας, στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Βάρναλη και γίνεται άντληση των συσσωρευμένων υδάτων προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Θεσσαλονίκη - πλημμύρες - Αγία Τριάδα

Στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης γίνονται αναζητήσεις απο σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό μιας 53χρονης που αγνοείται και για την οποία είχε δηλώσει ο σύζυγός της ότι έχασε την επαφή μαζί της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε βενζινάδικο με τα αλάρμ αναμμένα, αλλά η ίδια παραμένει άφαντη.

Θεσσαλονίκη - πλημμύρες - Αγία Τριάδα

Η Πυροσβεστική υπηρεσία και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη επιφυλακή, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, τη Μεσσηνία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, όπου εντοπίζονται κυρίως τα φαινόμενα, ενώ στην Καλαμάτα, για την άντληση υδάτων έχουν μεταβεί ενισχύσεις και συγκεκριμένα 20 αντλίες απο την Αθήνα και 12 απο την Τρίπολη.

Πλημμύρες - Σπάρτη

Την κήρυξη της περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

"Το αίτημα έγινε από τον Δήμο Θερμαϊκού προς την Πολιτική Προστασία και εμείς το μεταβιβάζουμε στην Αθήνα προκειμένου να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι αργά το μεσημέρι" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Για “βιβλική καταστροφή” στον Δήμο Θερμαϊκού κάνει λόγο ο δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, καθώς από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών. “Είναι άσχημη και προβληματική η εικόνα στον Δήμο μας. Δέντρα ξεριζώθηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά, δεκάδες δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους ανθρώπους από τα πλημμυρισμένα υπόγεια. Τα συνεργεία του Δήμου, από χθες που ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους για να πάνε οι κάτοικοι σήμερα στις δουλειές τους” δήλωσε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο κ.Μαυρομάτης. Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων σημειώθηκαν και πολύωρες διακοπές ρεύματος στην περιοχή με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν τα αντλιοστάσια της ΕΥΑΘ και να βγουν τα λύματα στους δρόμους προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Προβλήματα στην περιοχή των Μολάων

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην ανατολική Λακωνία και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μολάων. Από την ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, στην ευρύτερη περιοχή των Μολάων ανέβηκε η στάθμη των νερών, στην εθνική οδό Σπάρτης - Μονεμβασιάς και τα προβλήματα εστιάζονται από την περιοχή της Γκαγκανιάς έως το χωριό της Συκιάς.

Μαζί με τα νερά το οδόστρωμα γέμισε με λάσπες, χώματα και σε αρκετά σημεία ο δρόμος έγινε αδιάβατος. Στα σημεία όπου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, έχουν σπεύσει συνεργεία του δήμου Μονεμβασιάς και με εκσκαφικά μηχανήματα επιχειρούν και αποκαθιστούν τις βλάβες, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Υπερχείλισε ο Πηνειός

“Σάρωσε” τη δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα “χτυπήθηκαν” και άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα από την φθινοπωρινή κακοκαιρία. Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία, ξεριζώθηκαν δένδρα από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ σημειώθηκαν και ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

Στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας επιστρατεύτηκε η Πυροσβεστική για να σώσει μια μητέρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της, που παρασύρθηκαν με το αυτοκίνητό τους από ορμητικό χείμαρρο.

Πλημμυρικά φαινόμενα και πτώσεις δένδρων προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε περιοχές της Ηλείας. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην πόλη του Πύργου και τα γειτονικά χωριά, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά και της υπερχείλισης χειμάρρων, καταγράφηκαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα.

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ανεμοστρόβιλος στη Ζάκυνθο

Ένα σπάνιο και συνάμα εντυπωσιακό φαινόμενο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρωί της Τρίτης κάτοικοι και τουρίστες στον Λαγανά Ζακύνθου.

Πρόκειται για ένα όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, έναν ανεμοστρόβιλο που «σάρωσε» την περιοχή πάνω από τη θάλασσα και το οποίο όχι απλά και μόνο θαύμασαν, αλλά φρόντισαν και να το απαθανατίσουν.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εδώ και αρκετά χρόνια καταδεικνύουν πως σε αυτή τη ζώνη υπάρχει ένας εκρηκτικός συνδυασμός μετεωρολογικών φαινομένων τα οποία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες εμφάνισης ισχυρών ανεμοστρόβιλων.

Έβρεξε προβλήματα σε Σύβοτα και Κεφαλονιά

Στα Σύβοτα οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από την έντονη βροχόπτωση, ενώ πολλά αυτοκίνητα καλύφθηκαν μέχρι τη μέση από τα ορμητικά νερά.

Η ισχυρή καταιγίδα έπληξε και την Πάργα η οποία φιλοξενεί ακόμα αρκετούς τουρίστες. Η ολισθηρότητα στο οδικό δίκτυο έχει προκαλέσει αρκετά τροχαία ατυχήματα, ενώ στην Εθνική Ιωαννίνων-Άρτας τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Πολλά είναι τα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση και στην Κεφαλονιά, όπου δέντρα έχουν ξεριζωθεί και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγίδες για τους οδηγούς.

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

Ηλεία - ζημιές - κακοκαιρία - πλημμύρες

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχοΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε  δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης για το περιστατικό

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)Σήμερα 10:20 | Ειδήσεις

Η «καταδίωξη» διήρκεσε περίπου μισή ώρα, και συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ τουρίστες και ντόπιοι απαθανάτιζαν με τα κινητά τους.

Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιοΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες βόμβες εντοπίστηκαν στην περιοχή που γίνονται τα έργα ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου Αθηνών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο